Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Daan asshole
|
Wysłany: 27.06.2005 18:17 Temat postu: Pytania do szkoły latania |
|
|
Mam kilka pytań dotyczących tej szkoły
1. Ogólnie do wszystkich misji:
Mógłby ktoś napisać jaki czas jest wymagany do zdobycia złotego medalu?
W waszym poradniku jest on napisany tylko w dwóch misjach.
2. Misja Destroy Targets. W jaki sposób namierza sie cel zdalnie sterowanymi rakietami? Nigdzie o tym nie pisze.
3. Nawiązując do pierwszego pytania. Jaki czas jest wymagany do zaliczenia na złoto misji Parachute Onto Target? Cały czas pod koniec, mam za wylądowanie 100% a czas 61s. Wychodzi ogólnie 95%. Więc mam pytanie czy podczas spadania, gdy już sie wyciągnie spadochron da sie jakoś przyspieszać w strone ziemii? Przecież zawsze mam taki sam czas a próbowałem wszystkiego.
A tak w ogóle to bardzo ciężko steruje sie samolotami i helikopterem(szczególnie w misji Circle Airstrip itp). W VC to było znacznie prostsze. |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 27.06.2005 19:11 Temat postu: |
|
|
A mi się wydaje że tak samo.Szkoły latania nie przeszedłem na złotym medalu a skok na spadochronie miałem srebrny.A auto namierzanie w hunterze jest jak strzelamy tym działkiem (ctrl) gdy strszelasz nim a w pobliżu znajduje się auto lub człowiek on sam strzela do niego. Nie wiem czy sie da (a jeśli tak to jak)namierzać cel rakietamy w Hunterze _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Daan asshole
|
Wysłany: 27.06.2005 19:16 Temat postu: |
|
|
Z tym Hunterem to byłem przekonany że ma samonaprowadzające rakiety(może hydra ma?). Czekam na odpowiedzi kogoś kto zaliczył całą szkołe na złoto. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gh0st asshole
|
Wysłany: 27.06.2005 19:21 Temat postu: |
|
|
Daan napisał: | Z tym Hunterem to byłem przekonany że ma samonaprowadzające rakiety(może hydra ma?). Czekam na odpowiedzi kogoś kto zaliczył całą szkołe na złoto. |
Hunter nie ma, ale Hydra tak, wystarczy przytrzymać spacjie i poczekać, aż namierzony obiekt zrobi się "brązowy". Tak samo jest z wyrzutnią rakiet, którą CJ m.in. może znaleźć między zbiornikami paliwa na lotniusku w San Fierro... _________________ Peace brothers |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 27.06.2005 19:29 Temat postu: |
|
|
2.rakiety są samonaprowadzające, tzn.same celują w cel po wystrzeleniu walą w to co sie rusza i jest na ich drodze
3.jak lecisz to musisz nacisnąć strzałkę do przodu, to przyspiesza, spadochron otwórz dopiero trochę po ostatniej ścianie chmur i jak chcesz przyspieszyć to też na strzałkę do przodu.
1. czasy (w sekundach) na złoto:
- Takeoff - 30
- Land Plane - 25
- Circle Airstrip - 60
- Circle Airstrip And Land - 80
- Helicopter Takeoff - 50
- Land Helicopter - 30
- Destroy Targets - 80
- Loop-The-Loop - 21
- Barrel Roll - 25
- Parachute onto Target - 50 |
|
Powrót do góry |
|
|
Daan asshole
|
Wysłany: 27.06.2005 19:53 Temat postu: |
|
|
Dzieki dj_link. Tera tylko pozostaje sie pomeczyc w czasie.
Te wszystkie czasy powinny zostać dodane do waszego poradnika. |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 28.06.2005 10:20 Temat postu: |
|
|
juz to wczoraj zrobilem a dzisiaj dodam czasy do pozostalych szkol |
|