Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
exit1212 asshole
|
Wysłany: 26.06.2005 12:58 Temat postu: Kombajn |
|
|
Tak jak w temacie w jakiej wiosce można spotkac kombajn prosze o szybka odpowiedz _________________ LIVE FOR SPEED AND GTA SAN ANDREAS = SUUUPPER GAME |
|
Powrót do góry |
|
|
Gh0st asshole
|
Wysłany: 26.06.2005 13:03 Temat postu: Re: Kombajn |
|
|
exit1212 napisał: | Tak jak w temacie w jakiej wiosce można spotkac kombajn prosze o szybka odpowiedz |
Nie pamiętam nazw wiosek czy tam regionów, ale na południe od San Fierro są pola (takie brązowe kwadraty na mapie:)) i tam należy się udać. _________________ Peace brothers |
|
Powrót do góry |
|
|
exit1212 asshole
|
Wysłany: 26.06.2005 13:09 Temat postu: Re: Kombajn |
|
|
Gh0st napisał: | exit1212 napisał: | Tak jak w temacie w jakiej wiosce można spotkac kombajn prosze o szybka odpowiedz |
Nie pamiętam nazw wiosek czy tam regionów, ale na południe od San Fierro są pola (takie brązowe kwadraty na mapie:)) i tam należy się udać. |
wielkie dzienks:) _________________ LIVE FOR SPEED AND GTA SAN ANDREAS = SUUUPPER GAME |
|
Powrót do góry |
|
|
exit1212 asshole
|
Wysłany: 26.06.2005 13:20 Temat postu: Re: Kombajn |
|
|
Gh0st napisał: | exit1212 napisał: | Tak jak w temacie w jakiej wiosce można spotkac kombajn prosze o szybka odpowiedz |
Nie pamiętam nazw wiosek czy tam regionów, ale na południe od San Fierro są pola (takie brązowe kwadraty na mapie:)) i tam należy się udać. |
ooo niewidac nic ja szukałem cały czas i nic a moze ktos mi moze przeslac na mejla zdjecie kto widzial kombajna _________________ LIVE FOR SPEED AND GTA SAN ANDREAS = SUUUPPER GAME |
|
Powrót do góry |
|
|
Gh0st asshole
|
Wysłany: 26.06.2005 13:30 Temat postu: Re: Kombajn |
|
|
exit1212 napisał: | Gh0st napisał: | exit1212 napisał: | Tak jak w temacie w jakiej wiosce można spotkac kombajn prosze o szybka odpowiedz |
ooo niewidac nic ja szukałem cały czas i nic a moze ktos mi moze przeslac na mejla zdjecie kto widzial kombajna |
Po prostu najzwyczajniej w świecie nie ma ich tam w danym momencie. Opuść to miejsce gdzie powinny być i wróć nawet po prau sekudnach to może będzie (to się tyczy większości pojazdów). Albo możliwe, że dopiero zaczynasz grę to jeszcze może ich tam nie być _________________ Peace brothers |
|
Powrót do góry |
|
|
bim sucka
|
Wysłany: 26.06.2005 14:31 Temat postu: |
|
|
Musisz przejść misję z kombajnę. Ta w której go kradniesz. Dopiero wtedy go bedziesz miał. _________________ GTA SAFRI www.gta.safri.pl
Chcesz byc redkatorem. NA Gta safri. To
<a href="gg:6756802">GG</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
|
Powrót do góry |
|