Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 24.06.2005 12:49 Temat postu: Które auta da się tuningowac... |
|
|
Które auta da się tuningowac w tym najlebszym salonie tuningu w san fierro nie chodzi o ten zwykły salon tuningu koło salonu tylko ten co się znajduje w ocean flats.ja narazie odkryłem 6 aut które da się tam tuningować czy są jeszcze inne oprucz JESTER,SURTAN,ELEGY,URANUS,STRATUM i FLASH _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
EbonH4wK asshole
|
Wysłany: 24.06.2005 13:29 Temat postu: |
|
|
jakbyś uważnie czytał to na stronie jest napisane ze WIĘKSZOŚĆ aut osobowych, więc wymienianie 3/4 z tej liczby nie ma sensu bo "trochę" ich jest. |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 24.06.2005 13:40 Temat postu: |
|
|
ale mi nie chodzi o zwykły salon tylko ten co znajdue się w ocean flats(san fierro) _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Daan asshole
|
Wysłany: 24.06.2005 15:03 Temat postu: |
|
|
SULTAN a nie SURTAN. Mój ulubiony wóz do tuningu. wszystko "Alien'a" i kolory niebiesko żółte i wygląda prawie jak Subaru Impreza WRC:) Oczywiście z żółtymi felgami. Do tego serwisu da sie wepchać wszystkie sportowe samochody i chyba część osobowych, więc sie nie pytaj tylko próbuj które sie da. |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 24.06.2005 15:06 Temat postu: |
|
|
no nie bardzo sportowy np. nie da sie butffo,infermuca,cheata,bashnane,super GT,turismo i inne (sorka że nazwy nie napisałem co do literki poprawnie) _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 24.06.2005 15:30 Temat postu: |
|
|
W salonie Trans Fender można tuningować 3/4 aut osobowych a w salonie Wheel Arch Angels można tuningować tylko samochody sportowe xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 24.06.2005 15:35 Temat postu: |
|
|
w salonie Wheel Arch Angels nie można tuningować nawet połowy sportowych przynajmniej u mnie _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
EbonH4wK asshole
|
Wysłany: 24.06.2005 15:48 Temat postu: |
|
|
no cóż, życie...... |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 24.06.2005 18:33 Temat postu: |
|
|
to niech mi ktos powie jakie auta da się stunigować w salonie Wheel Arch Angels oprucz JESTER,SULTAN,ELEGY,URANUS,STRATUM i FLASH _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Gh0st asshole
|
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 25.06.2005 11:29 Temat postu: |
|
|
czyli tam jak muwiłem w tym salonie da się tuningować tylko 6 przezemnie wymienionych aut dzięki gh0st
chyba można już zamknąć temat co? _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 25.06.2005 11:32 Temat postu: |
|
|
Zamykam |
|
Powrót do góry |
|
|
|