Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rshmn asshole
|
Wysłany: 19.06.2005 13:25 Temat postu: Jak pozbyc sie broni recznej? |
|
|
Umawiam sie juz i z policjantka i z pielegniarka, przypadkowo zebralem kastet i jakas bron reczna - nie uzywam tego i minimalnie mi to przeszkadza - wole miec piesc i jeden rodzaj broni palnej przy sobie.
O ile bron palna mozna wystrzelac, o tyle z bronia reczna czyli kastet i jakies kije etc. jest gorzej. W VC bylo lotnisko i klub golfowy, a czy w SA jest cos podobnego?
Kody i cheaty mnie nie interesuja, chyba, ze ktos ma trainer, ktory czysci wszystkie bronie i nie ingeruje w wynik gry - chce miec uczciwe 100% |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 19.06.2005 14:29 Temat postu: |
|
|
Jest jedna możliwość. Daj się zabić albo aresztować |
|
Powrót do góry |
|
|
rshmn asshole
|
Wysłany: 19.06.2005 14:53 Temat postu: |
|
|
Nie czytales uwaznie
Umawiajac sie z pielegniarka lub policjantka masz bonus w postaci zachowania wszystkich przedmiotow (oprocz ubran specjalnych, ktore wracaja do twojej szafy) w razie smierci (wasted, trafienie do szpitala) lub zlapania (busted, trafiasz do wiezienia).
Sprawa jest kosmetyczna - wiem, ale wole miec jedna bron, zeby szybko przelaczac sie m-dzy bieganiem a np. celnoscia, czyli bez broni, albo z m4. |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 19.06.2005 14:55 Temat postu: |
|
|
zapomniałem o tym a to nie widzę innej możliwości |
|
Powrót do góry |
|
|
rshmn asshole
|
Wysłany: 19.06.2005 15:32 Temat postu: |
|
|
sprawdzalem budynki policji, countrycluby, urzedy (wydzial architektury w LV), ale kurde nic :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 19.06.2005 19:58 Temat postu: |
|
|
do vc była taka aplikacja jak save editor z tym że nie wiem czy na sa pójdzie _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
rshmn asshole
|
Wysłany: 19.06.2005 23:40 Temat postu: |
|
|
Jak toto cudo sie nazywalo, przejrzalem googla, ale na haslo vice city / vc +"save editor" nic nie znajduje :/.
Generalnie nie ma miejsc, w ktorych czysci bohatera z bronii? O to mi glownie chodzi, bo wszystkie inne sposoby juz wyprobowalem, lacznie z paroma rodzajami smierci etc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|