Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lothronik homeboy
|
Wysłany: 26.12.2004 20:50 Temat postu: Film GTA! |
|
|
Po pierwsze zakładam ten topic, bo jakoś tak pusto na tym podforum:/ Drugim powodem, i chyab zdecydowanie ważniejszym, jest moja ciekawość co Wy o tym pomyślecie sądzicie... Już kiedyś obiło mi się o uszy, że taki film miał (ma?) powstać. Już chyba nawet dobrano aktorów, ale ost. coś o tym filmie nie słychać Dlatego chciałbym posłuchać Waszych pomysłów na ten temat... Którą część z GTA w 3D Wy byście przenieśli na ekrany kin, a może wzięli coś z każdej po trochu i stworzyli zupełnie nową historię, z nowymi postaciami! Ja zdecydowałbym się na tę drugą opcję choć nie do końca... Oto mój pogląd na ten temat: Stworzył bym jakieś nowe zupełnie miasto oraz nowego bohatera głównego, resztę osób zostawiłbym bez zmian (np. Ken Rossemberg, Cortez czy choćby znany z SA Wu-Zi-Mu)... Oprócz tego w filmie nasz chłopek () spotkałby Tommy'ego czy Carl'a... Tak jak w każdej grze, zaczynałby on od zera, wykonywał coraz to trudniejsze zadania, wspomagając się coraz lepszym arsenałem... Brałby udział w przeróżnych wyścigach (także ulicznych), wysakiwałby z palących się budynków przez okno (zwolniony czas of course ), aż na końcu stoczyłby ciężką walkę z jednym ze swoich byłych pracodawców (standrad )... I tutaj 2 możliwości zakończenia: pierwsze - nasz g. bohater stałby się sławny w całym mieście i dostał kupę kasy oraz został szefem jakiejś dużego gangu (ew. mafii)... Druga możliwość jest taka, że podczas finałowej walki (razem z tym, z ktorym walczył) zginie (niezaleznie w jaki sposob)... Oczywiscie muzyka taka w stylu Guns'n'Roses... I jak Wam się podobało? Czekam z Wasze opinie! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 26.12.2004 23:16 Temat postu: |
|
|
standardzik może jakaś odmiana. powiedzmy główny bohater byłby gliną walczącym ze... złodziejami samochodów i tam spotkałby naszego oprycha z gta3
ooo... a tak wogóle to mam pomysł na osobny topic _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 26.12.2004 23:41 Temat postu: :D |
|
|
Hm... Ten pomysł z gliną walczącym ze złodziejami samochodów może być i dobry tylko, że chyba nijak ma się do tematu... Bo lepiej by było, żeby w filmie było o kradzieżach samochodów, a nie o walce z nimi... Choć rolę policjanta możnaby gdzieś wepchnąć... Hm...
P.S.: Osobny topic - chodzi o nowe podforum czy nie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 27.12.2004 12:45 Temat postu: |
|
|
no moze jakis fim powstanie ale narazie to chyba przymiarka pozatym zeby tylko Rockstar nie dotykalo sie do niego!!
Oto moto rockstara
Nie liczy sie jakość tylko ilośc _________________
POMYŚL ZANIM NAPISZESZ! |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 27.12.2004 15:42 Temat postu: :D |
|
|
No chyba wiadomo, że R* nie weźmie się za ten film... W końcu to nie wytwórnia filmowa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 28.12.2004 13:54 Temat postu: |
|
|
Ale to oni wymiślili GTA, więc moze będąchcieli pomagać sponsorzy itp. _________________
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 29.12.2004 11:57 Temat postu: |
|
|
eeee... czytaliście na gta review? gta nie było pomysłem r* - film 'grand theft auto' wyszedł juz duuuzo wczesniej... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 29.12.2004 13:59 Temat postu: :D |
|
|
No właśnie, ja przeczytałem tego news'a odrazu po tym jak napisałem ten topic! Tam chyba było też napisane, że R* wzorowało się na tym filmie tworząc grę... Ale ja widziałem zwiastun to wcale nie jest podobne do GTA... Tam są prawie same pościgi (wyścigi?), a w GTA nie o to chodzi, nie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 29.12.2004 17:17 Temat postu: |
|
|
Moze to true crime - wyścigi po mieście?
Jest podobne do True Crime
Grałeś
Ogłądałęś? _________________
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 29.12.2004 21:40 Temat postu: |
|
|
No i co z tego ze jest z '77, sciagam go z eMule (english version), to bedzie backup, bo oryginalnego vhs pies pogryzl, jak sciagne to cos o nim napisze, ale kiedy to bedzie obecnie malo mam wlaczonego ed2k wole torrenta, jednak na nim nie znalazlem |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 29.12.2004 21:48 Temat postu: :D |
|
|
Oki, czkeamy! Teraz tak może troszkę nie na temat, ale czy mogłbyś podać jakieś fajne stronki z torrentami? Sorki sdr, że to jest troszkę tak o piractwie, ale obiecuję... nic co związane z GTA ściągać nie będę Nie zbanujesz mnie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
|
Wysłany: 29.12.2004 21:55 Temat postu: |
|
|
jakie piractwo, przeciez to bedzie kopia zapasowa (backup'y sa legalne, dlatego takie strony instnieja), o czym ty mowisz, oto one:
http://torrent.org.pl/
http://suprnova.org/ (nie chodzi napisalem tak dla wiadomosci)
http://voracity.net/ (nie wchodzilem)
http://torrentreactor.net/
http://isohunt.com/
Na nie ktore z nich trzea suie zarejestrowac, najlepszym clientem torrentu jest bitcomet lub azureus i jeszcze trzeba sobie wzwyzszyc transfer programem - BT Engine.
Podkreslam sciaganie z p2p jest legalne <=> (matematyka LoL) gdy mamy w domu oryginal!! |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 29.12.2004 22:18 Temat postu: :D |
|
|
Aaa... To nie wiedziałem, dzięki, że mnie uświadomiłeś (już chyba po raz drugi )... A niestety na torrent.ogr nie mogę się JUŻ zarejestrować Mają chyba za dużo osób, szkoda, bo najbardziej lubiłem tę stronkę... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 29.12.2004 23:46 Temat postu: |
|
|
ja tam kiedyś nie właziłem bo dialery mieli na serwku, ale słyszałem że jush oki jest... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
|
Wysłany: 29.12.2004 23:56 Temat postu: |
|
|
to musialobyc kiedys, zreszta ja mam neo+ (7gb limit ) |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 30.12.2004 09:53 Temat postu: :D |
|
|
Super! Znów zacząłem wszystko ściągać! (oprócz GTA of course )... Najbardziej mi siępodoba gtareactor (jest tam chyba tego wszystkiego najwięcej )! A więc sdr: możesz ściągać śmiało! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 30.12.2004 16:17 Temat postu: |
|
|
Hmmmm... zastanawiam sie czy to temat Komputer Swiat " porady w ściąganiu torrentem "??Abstracman i Lothren chyba sie zapomnieliscie. To nie jest forum internetowe. Tematem jest film na ktorego być moze podstawi powstało GTA.
Swoją drogą jest to dziwne że producent fimu nie zastrzegł praw co do nazwy _________________
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 30.12.2004 18:31 Temat postu: :D |
|
|
Cytat: | Swoją drogą jest to dziwne że producent fimu nie zastrzegł praw co do nazwy |
Jeżeli ktoś wogóle się za ten film wziął w co coraz glębiej powątpiewam, niestety:/ A z chęcią bym sobie coś takiego obejrzał _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 30.12.2004 18:32 Temat postu: |
|
|
pewnie zastrzegł.. ale jak przyszedł sam houser i wyłożył 2 mln $$ to pewnie nazwa została sprzedana _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|