Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sdr padrino
|
Wysłany: 27.05.2005 14:12 Temat postu: agrhhh fuckin polish krzaczkis |
|
|
no i wracamy, przynajmniej częściowo. o ile serwis stanie się dostępny za jakiś krótki czas to na forum już można pisać.. i czytac - choć z tym drugim będzie problem. hmm no przepraszam, nie bijcie . zgubiłem polskie literki
- ą
- ś
- ź
mam nadzieję że dalej mnie lubicie... w nowych postach które będziecie pisać już krzaczków nie będzie a z tym co jest to trudno. już musimy żyć. takie są te zasrane backupy.
a teraz trochę wyjaśnień. po co ta cała przerwa?
- czekacie na GTG4
- zmieniamy serwer (znooowu??)
1- > to jasne że zmiana silnika trochę trwa...
2 no tak. takie macie wymagania że musiałbym już drugi raz upgradeować konto na netlooku aby starczyło transferu więc musiałem załatwić sponsora. tak na szybko... padło na wortal gry-online.pl. teraz mamy darmowe konto więc możecie szaleć jednak zaznaczam że w związku z tym iż obowiązuje dodatkowo ich ogólny regulamin bedę wyjątkowo uparcie walczył z "łamaczami" prawa tak więc żadnych rozmów o piractwie - nie jesteśmy u siebie
stronka zmartwychwstanie wkrótce więc nie płaczcie, jest naprawdę dobrze pa
btw: dzięki za niekorzystanie z grupy _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
KoNki asshole
|
Wysłany: 29.05.2005 01:06 Temat postu: |
|
|
mam nadzieje żę jak najszybcjej wrócicie _________________ www.underflip.kom.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 29.05.2005 16:36 Temat postu: |
|
|
thx. wreszcie ktos zauważył ten topic
gtg wróci 1 czerwca jednak prawdopodobnie nie będzie to jeszcze gtg4 zależy jak długo zajmie adminowi gol podpięce domenki _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 29.05.2005 17:22 Temat postu: |
|
|
kurde a ja myslalem ze forum tez bedzie miec nowy lay...przeliczylem sie xD .... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 29.05.2005 19:49 Temat postu: |
|
|
będzie mieć ale jakiś czas po gtg4 dopiero. bo... nie zdążyłem. wiecie jak to jest jak się ma wszystko na głowie dobrze że chłopaki z teamu pomagają z textami i newsami. bo jak miałbym jeszcze to robić to nie doczekalibyście gtg4
edit: no lol... i temat nie aktualny już dzięki wskazówkom breda
udało mi się przywrócić polskie literki na forum bredo thx! _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|