Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jakie Miasto w następnym gta?? |
Londyn |
|
50% |
[ 6 ] |
Warszawa :) |
|
25% |
[ 3 ] |
Tokyo |
|
8% |
[ 1 ] |
Sydney |
|
8% |
[ 1 ] |
Rzym |
|
8% |
[ 1 ] |
Monachium |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 12 |
|
Autor |
Wiadomość |
mardok sucka
|
Wysłany: 20.05.2005 21:58 Temat postu: |
|
|
taa wszyscy mowia London albo cos innego a tu Warsaw ma 3 punkciki xD hehe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
daguv asshole
|
Wysłany: 21.05.2005 11:48 Temat postu: |
|
|
Myślę że te trzy punkciki trochę niepoważnie Ale powracając do tmeatu to wczoraj przyszedł mi do głowy taki pomysł że może gta w Szwajcarii np. Lausanna albo cuś bo tam dużo banków do obrabowania by było _________________ Moje statsy! Zajrzyj!
http://www.gta.pl/stats/pokaz.php?id=46&pozycja=1119960096 |
|
Powrót do góry |
|
|
Żyłkaa asshole
|
Wysłany: 24.05.2005 16:49 Temat postu: Londyn jest w Gataway! |
|
|
W nowym GTA raczej nie będzie Londynu przecież Londyn już jest w The Gataway. |
|
Powrót do góry |
|
|
Marek1228 asshole
|
Wysłany: 28.05.2005 23:06 Temat postu: |
|
|
O czym tu gdybać . Pożyjemy zobaczymy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 28.05.2005 23:58 Temat postu: Re: Londyn jest w Gataway! |
|
|
Żyłkaa napisał: | W nowym GTA raczej nie będzie Londynu przecież Londyn już jest w The Gataway. |
w co ma kto do psa??można powiedzieć ze już byłoby za duzo tych londonów ale, przecież true crime też miał LA a nasze SA też ma swoje LS:], gateway to chyba obt dwie części rozgrywają sie w londynie, zresztą mnie to rybka jakie będzie następne miasto |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 30.05.2005 18:09 Temat postu: |
|
|
to niebędzie london lecz możliwe ze miasto podobne do londynu tylko zmienią nazwe np. Long Gun City |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 31.05.2005 20:51 Temat postu: |
|
|
ja osobiście sądzę że będzie to:
1 londyn... ponieważ cała seria 3d kręci się wokół miast z (najlepszego) GTA1, to nie wiem dlaczego mieliby nagle wyjechać z jakimś nowym miastem...
btw, czy nie jest dziwne to że pomimo że gta4 nazywało się nie gta4 a gta:vice city, gta5 - gta:san andreas, to gta3 nazywało się gta3 a nie gta:liberty city? dla mnie to dość dziwne, jako że VC i SA spokojnie mogłyby zostać uznane za kolejne części (różnice pomiędzy kolejnymi sequelami są duże). dobra, koniec tego offtopa. tak mi naszło na język. znaczy się na palce.
2. nie wiem jaka nazwa, ale byłoby to miasto z GTA2. z gangami zaibatsu, looniez, yakuza.. ahh, fajnie by się grało (mimo że gta2 nie lubię).
a na razie nie wezmą innych miast (tzn. np. z europy).. nie wiem czemu, ale mam takie przeczucie . pewnie po następnych gta wyjdzie następna seria gta:europe, z europejskimi miastami. to byłoby ciekawe ..
(tyle że wtedy mogliby już zrobić europę w skali 1:2, więc może o warszawkę by się otarli ) _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
KoNki asshole
|
Wysłany: 09.06.2005 22:51 Temat postu: |
|
|
ja też mam takie przeczucie że to będize jednak europa _________________ www.underflip.kom.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 10.06.2005 12:57 Temat postu: |
|
|
ja tam jednak sądze ze to będzie USA |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 10.06.2005 13:24 Temat postu: |
|
|
jeżeli to będzie europa to na pewno nie na kontynencie... jeśli już to londyn albo inne miasto na wyspach...
ale uważam że to będzie ameryka. może nie stany, ale ameryka. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 10.06.2005 17:36 Temat postu: |
|
|
czmu akurat miałby być "stary kontynent" (europa)
ostatnio dużo się mówiło przecież o Tokyo
niewiem jak wy ale ja sądze ze niebędzie to europa |
|
Powrót do góry |
|
|
Soviet asshole
|
Wysłany: 16.06.2005 16:32 Temat postu: |
|
|
W tam Jeśli nowe miasto to tylko fikcyjne i tylko USA. Fikcyjne jest dobrym rozwiązaniem, bo można do takiego wrzucić kwintesencję kilku miast, jak np.: Las Vegas i San Francisco . Za USA przemawia specyficzny klimat gangsterki, jakoś nie wyobrażam sobie lewostronnego ruchu i śmiesznego akcentu. Jeśli miałyby być to Włochy to wolę pograć w Godfather. Tak więc, tlyko USA lub Warszawa!
A moze przenieść GTA1 w 3D? |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 16.06.2005 21:14 Temat postu: |
|
|
Soviet napisał: | jakoś nie wyobrażam sobie lewostronnego ruchu i śmiesznego akcentu. |
Ciesz się że R* nie myśli nad Szkocją, bo Szkotów nie rozumieją nawet ludzie ze Stanów i Anglii
Soviet napisał: | A moze przenieść GTA1 w 3D? |
Przypomnę ci, że w GTA1 było Liberty City, Vice City i San Andreas. Teraz miasta z GTA1 się skończyły i właśnie dlatego myślimy...
BTW. Jakby nie patrzeć, następne GTA będzie znowu w Liberty _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 27.06.2005 11:24 Temat postu: |
|
|
a ja myślę że będzie to New York. _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 27.06.2005 12:13 Temat postu: |
|
|
ja bym chciał żeby była Warszawa, ale to jest nierealne. A jak nierealne to moze Chiny albo Japonia? Powiedzmy misje dla Yacuzy w Tokio fajnie by było.... albo misje dla Rosyjskiej Mafii na Syberii _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
kuraczek90 asshole
|
Wysłany: 29.06.2005 12:02 Temat postu: |
|
|
Mi by odowiadało jakieś miasto w polskim stylu niekoniecznie znajdujące sie w Polsce.Chodzi mi głownie o to by było tam dużo blokowisk.Mogłoby być tam dużo mniejszych gangów co uatrakcyjniłoby ich wojny. |
|
Powrót do góry |
|
|
Filemoniusz asshole
|
Wysłany: 29.06.2005 13:00 Temat postu: |
|
|
Czemu jesli usa to od razu Washington?? Przeciez Mogloby byc Chicago... z duza iloscia polaków xD xD xD Albo taki Boston... przeciez w Bostonie byloby od ch**a roznych misji xD Stolica country na swiecie czyli cos na wzor Nashville Noi wszystkie Alaski, Hawaii'e i Mexicosy xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Cartman asshole
|
Wysłany: 29.06.2005 13:01 Temat postu: Moskwa!!!!! |
|
|
Ja to bym chciał Moskwe! Może byc tez inne wschodnie miasto!! _________________ JEDYNĄ OBRONĄ JEST ATTAK!
GTA RULEZZZZZZ!! |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 29.06.2005 18:21 Temat postu: |
|
|
Nie, nie, nie! To będzie miasto w USA! Na 100% |
|
Powrót do góry |
|
|
|