Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 12.05.2005 19:21 Temat postu: |
|
|
fakt pisze coś tam o konkursie ale to nie zmienia faktu ze paczka moze nieistnieć... R* zwodzi nas tak jak ze spolszczeniem bylo... Chociaz kiedyś lecąc Sea Sperrow nad Pole Postion Club widziałem coś jakby paczke która śmignęła obok mnie (czyzby 101 ) ale to jesli nawet była ona to jestem ciekaw jakim cudem mamy ją złapać chyba wyskakując z Helikoptera co i tak jest małym prawdopodobieństwem złapania jej.... ( o ile w ogóle istenieje ) Nic lothornik ponoć ma kontakt z Cenegą to niech ich zapyta jesli bedzie tak łaskaw (to tylko propozycja wiec nie musicie sie zgodzić...) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 15.05.2005 17:25 Temat postu: |
|
|
ja wiem o niej od roku i szukam jej obsesyjnie może odpowiedź na konkurs była taka:
Nie ma tej paczki :/
!Konkurs był więc i paczka jest :/
Jest jeszcze jedna możliwość:
101 paczka jest tylko w amerykańskiej wersji
Podobno mamy jej szukać po spełnieniu tych warunków:
- przejść 100% (czyli bez kodów
- grać bez modów :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 15.05.2005 18:27 Temat postu: :D |
|
|
martinpl napisał: | Podobno mamy jej szukać po spełnieniu tych warunków:
- przejść 100% (czyli bez kodów
- grać bez modów :/ |
Hm... Spełniam oba te warunki! Ja o paczce wiedziałem od dawna, od wydania solucji Vice w CDA! Jeden z redaktorów napisal:
"Podobno w Vice City istnieje 101 paczka, jednak prawdopodobnie jest to tylko mit".
Hm... Zacząłem jej wtedy szukać, ale niestety niczego nei znalazłem! Możliwe, że jest ona w bardzo trudno dostępnym miejscu i jest ukryta tak jak "Tajemnicze Studio Tatuażu" w SA?! Np. trzeba przejść przez jakąś ścianę i dzięki temu znajdzie się w jakimś pałacu, a na środku, na czerwonych poduszkach, będzie ta ostatnia paczka? Kto wie? xE To oczywiście tylko przykład... Może być w zupełnie innym miejscu... Ahhh... Te marzenia! xD _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 15.05.2005 18:39 Temat postu: |
|
|
martinpl napisał: |
Jest jeszcze jedna możliwość:
101 paczka jest tylko w amerykańskiej wersji |
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 15.05.2005 18:54 Temat postu: |
|
|
co ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 15.05.2005 20:19 Temat postu: |
|
|
Abstracman i Martin po co te posty?? (lothorn) sprawdź czy paczki nie ma w miejscu Ester Egga.. (wiesz gdzie to jest??) tam gdzie jest to wielkanocne jajo co trzeba wskoczyć przez okno.... (ja dopiero mam 45% gry, a we wcześniejszych razach nie sprawdzałem) moze własnie tam będzie.... albo to jajo to jest 101 paczka?? (chyba nie?) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 15.05.2005 20:24 Temat postu: |
|
|
DJ Neus bo padła taka mina od abstractman'a: ! co oznacza zdziwienie ! więc chciałem się dowiedziec czemu go to dziwi że napisałem: 101 paczka jest tylko w amerykańskiej wersji
DJ Neus Tam gdzie Easter Egg nie ma 101 paczki |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 15.05.2005 20:27 Temat postu: |
|
|
dobra to do ciebie wycofuje pretensje ale mógł chociaz coś dopisać a nie sama mina to zwykłe nabijanie...
mówiłem ze nie sprawdzałem więc zuciłem to co mi przyszlo najsensowniejszego do głowy (musisz przyznać Paczka mogła tam być) a skąd wiesz sprawdzałeś _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 15.05.2005 20:29 Temat postu: |
|
|
hehe ! pierwsza podejrzenia tam padły ale sam osobiście sprawdziłem
wiem, wiem mogłem coś dopisac wtedy ! sorka |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 15.05.2005 20:31 Temat postu: |
|
|
Dobr a looz myśle ze jak będą robić porządki to usuną te dwa posty (ABSTRACMANA i TWÓJ) a wracając do tematu to moze paczka jest ......hmmmm...... nie mam pojecia gdzie... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
daguv asshole
|
Wysłany: 18.05.2005 20:04 Temat postu: |
|
|
Myślę że jeśli jest ta 101 paczka to tak ukryta że za cholerę nikt jej nie znajdzie oprócz panów z rockstar games pewnie za 5 ścianami, 5 kamieniami za domem w trawie ....... może gdzieś tam jest _________________ Moje statsy! Zajrzyj!
http://www.gta.pl/stats/pokaz.php?id=46&pozycja=1119960096 |
|
Powrót do góry |
|
|
|