Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 11.05.2005 17:29 Temat postu: |
|
|
Zgadza sie
ale mi sie zawsze wydawało ze w GTA od poczatku chodzi o Maryśke...(here, amfetamine=ogólnie narkotyki) Wiec to było dawno w niekórych misjach w GTA VC i pewnie w SA tez (nie grałem) Są związane z Koką... A moze tobie chodziło o to ze dojdzie możliwość kupowania dragów i innych uzywek?? wraz z ich zazywaniem?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost Pimp asshole
|
Wysłany: 11.05.2005 18:45 Temat postu: |
|
|
Mi nie chodziło o zwykłe misje, a o dodatkowe. Np, żeby można było po prostu do kogoś podejść i zapytać, czy nie chce nic kupić. _________________ Ghost Pimp A.K.A. a_majer |
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 11.05.2005 18:51 Temat postu: |
|
|
Ghost Pimp napisał: | Mi nie chodziło o zwykłe misje, a o dodatkowe. Np, żeby można było po prostu do kogoś podejść i zapytać, czy nie chce nic kupić. |
W zasadzie w vc już było coś podobnego, z lodziarką , jeździło sie po miescie i sprzedawało lody z narkotykami:] |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 11.05.2005 19:49 Temat postu: |
|
|
MeLoN napisał: | Ghost Pimp napisał: | Mi nie chodziło o zwykłe misje, a o dodatkowe. Np, żeby można było po prostu do kogoś podejść i zapytać, czy nie chce nic kupić. |
W zasadzie w vc już było coś podobnego, z lodziarką , jeździło sie po miescie i sprzedawało lody z narkotykami:] |
.... ale to amatorszczyzna byla ;P |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 12.05.2005 14:33 Temat postu: |
|
|
To gdybanie jest troche bezsensu i tak R* zrobi coś super co i tak bedziemy wychwalać .... a z tą lodziarką to się zgodze ale to było tylko na małą skale a jemu pewnie chodzilo np zeby chodzić bez misji i kupowacsprzedawać dragi... (wiem pisałeś MISJE POBOCZNE ale to było by bezsensu niby co za to byśmy dostali FORSE??)w kazdym razie z tego co wiem to najbardziej powiazana z dragami jest misja dla THE TRUTH'a w której trzeba spalić całą jego plantacje maryśki... jeste tez wiele innych misji z narkotykami np jedna dla BS- musimy jechac i odebrać jego kuzynke... (zgadnijcie...) MARYSIE... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 12.05.2005 19:44 Temat postu: |
|
|
Dj Neus napisał: | To gdybanie jest troche bezsensu i tak R* zrobi coś super co i tak bedziemy wychwalać .... a z tą lodziarką to się zgodze ale to było tylko na małą skale a jemu pewnie chodzilo np zeby chodzić bez misji i kupowac\sprzedawać dragi... (wiem pisałeś MISJE POBOCZNE ale to było by bezsensu niby co za to byśmy dostali FORSE??)w kazdym razie z tego co wiem to najbardziej powiazana z dragami jest misja dla THE TRUTH'a w której trzeba spalić całą jego plantacje maryśki... jeste tez wiele innych misji z narkotykami np jedna dla BS- musimy jechac i odebrać jego kuzynke... (zgadnijcie...) MARYSIE... |
No no dalej zdradzajcie szcegóły misji... |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 12.05.2005 19:58 Temat postu: :D |
|
|
Cytat: | No no dalej zdradzajcie szcegóły misji... |
W jednej misji dla Rydera musisz obrabować dom, a w jednej z misji dla C.R.A.S.H.'a musisz pojechać na przyjęcie dla gwiazd i...
xE
A z tym dragami to czemu nie... ? Na początku gry kupujesz małe pole z maryśką i wraz z postępami w grze możesz je rozbudować np. w większe pole, a później w fabrykę! I przykładowo: na początku zarabiasz 500$/dziennie, a pod konie 8000$/dziennie... Tak samo z innymi biznesami, w trakcie rozgrywki rozbudowujesz je w zależności od posiadanej kasy... Ja idę na coś takiego! Jednak pożyjemy, zobaczymy... Pewnie i tak nie posłuchają lothronik'a... hm... A może... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 13.05.2005 14:20 Temat postu: |
|
|
MeLoN napisał: | No no dalej zdradzajcie szcegóły misji... | Po pierwsze jak chcesz misje znac to przeczytaj solucje na stronce napisaną przez naszego "rezysera"-Lothornika a jesli masz problem z jakąś misją bądź chcesz poznać szczegóły pisz na forum albo na gg 2375967 jak bede umiał pomoge... a po drugie to nie radze sie dopytywać o misje zwłaszcze osobom które nie grały w SA bo psujecie sobie całą zabawe jaka to bedzie frajda jezeli przejdziecie misje SAMI bez pomocy bez wcześniejszej wiedzy o niej... napewno wszystkich misji sie nie da ""UKRYĆ"" bo są wymieniane bardzo często ale postarać sie mozna.... To jest Moje zdanie Wy nie musicie sie z nim zgodzić... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 13.05.2005 15:39 Temat postu: |
|
|
Dj Neus napisał: | MeLoN napisał: | No no dalej zdradzajcie szcegóły misji... | Po pierwsze jak chcesz misje znac to przeczytaj solucje na stronce napisaną przez naszego "rezysera"-Lothornika a jesli masz problem z jakąś misją bądź chcesz poznać szczegóły pisz na forum albo na gg 2375967 jak bede umiał pomoge... a po drugie to nie radze sie dopytywać o misje zwłaszcze osobom które nie grały w SA bo psujecie sobie całą zabawe jaka to bedzie frajda jezeli przejdziecie misje SAMI bez pomocy bez wcześniejszej wiedzy o niej... napewno wszystkich misji sie nie da ""UKRYĆ"" bo są wymieniane bardzo często ale postarać sie mozna.... To jest Moje zdanie Wy nie musicie sie z nim zgodzić... |
Jaaaaaaaaa no już miałem nadzieje, że ktos sklei to co napisalem powyżej, ale zawiodłem się, przez to zdanie które napisałem to tak jakby krytykował to co ktoś tam pisał o tych misjach i ujawniał ich szczegóły, przeciez kto normalny chcialby znać szczegóły misji gry w która nie grał Jeszcze raz pisałem to po to aby już nikt wiecej nie pisał nic o jakichkolwiek misjach z SA bo cyztam czytam i już znam wszystkie;/;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 14.05.2005 11:35 Temat postu: |
|
|
troche dziwne wyjaśnienie ale jest jako tako do przyjęcia... Poprostu tak jak napisałem wczesniej moim zdaniem lepiej jest nie wiedzieć jakie sa misje (chociaz napewno kilka bedziemy znać) bo co to bedzie za przyjemność.... ja tam już sie nie moge doczekać 10 czerwca plus jakieś 7dni na przesyłke=poczta polska.... a po drugie troche zboczyliśmy z tematu bo temat jest o nowym GTA4 a nie GTA SA... wiec proponuje wrócić na dobrą "droge"...
PS. To mój 100 POST _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
|
Wysłany: 14.05.2005 16:15 Temat postu: |
|
|
jak mnie denerwuje gadanie typu:
Cytat: | lepiej jest nie wiedzieć jakie sa misje (chociaz napewno kilka bedziemy znać) bo co to bedzie za przyjemność....Question |
a jak ktos gral/gra na PS2 w SA to mu kazali O_o?, dla mnie przyjemnoscia jest granie, a nie podniecanie sie tym, ze bede sie podniecal gra w ktora zagram, a ktorej jeszcze nie widzialem; waszym tokiem myslenia: moze w ogole nie zagrajmy w nia? |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 14.05.2005 16:39 Temat postu: |
|
|
nie musisz czytac mojego "gadania"\pisania nikt cie do tego nie zmusza. a to co ty napisałeś to moze ty tak uwazasz bo ja pisałem to w innym sensie, chodziło o to ze ludzie dopytują sie bezsensu jakie są misje lepiej przeczytać juz solucje a nie bałaganic na forum, a tym samym psują sobie całą przyjemność z gry...., ja miałem namyśli osoby które nie grały w SA na PS tylko zagrają dopiero na PC a ta stronka co podałes to z jakiej (chyba?) gry to jest?? bo zajebista grafa wypasiona wprost.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Karolina asshole
|
Wysłany: 14.05.2005 16:50 Temat postu: |
|
|
Masz rację Ja akurat sobie wydrukowałam misje jakie są ,ale ich wogóle nie czytałam A pozatym sorry, że tak długo na forum nie pisałam _________________ Grand Theft Auto:San Andreas |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 14.05.2005 18:56 Temat postu: |
|
|
widzialem juz te screeny .... a gra nazywa sie 2 Days To Vegas (zreszta to widac..) jest juz zapowiedziana na Xbox'a 360 i PS3
zreszta tu macie jakie sa potwierdzone:
Potwierdzone gry na Xboxa 360:
2 Days to Vegas
Alan Wake
Battle Angel
Battlefield 2: Modern Combat
Blue Dragon
Call of Duty 2
Condemned
Dark Sector
The Darkness
Demonik
Dirty Harry
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Fable 2
Halo 3
King Kong
Madden NFL
Need for Speed Most Wanted
Perfect Dark Zero
Possession
Project Gotham Racing 3
Scarface: The World is Yours
Secret Service
ShadowClan
Splinter Cell 4
Tom Clancy's Ghost Recon 3
Tomb Raider: Legend
Potwierdzone gry na PlayStation 3:
2 Days to Vegas
Alan Wake
Condemned
The Darkness
Demonik
Dirty Harry
King Kong
Madden NFL
Metal Gear Solid 4
Possession
Scarface: The World is Yours
Secret Service
ShadowClan
Splinter Cell 4
Tom Clancy's Ghost Recon 3
Dział Xboxa 360 na Gamespocie:
http://www.gamespot.com/x360/index.html?tag=gs_head_mast
Dział PlayStation 3 na Gamespocie:
http://www.gamespot.com/ps3/index.html?tag=gs_head_mast
to na tyle _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 15.05.2005 19:01 Temat postu: |
|
|
ehh oby tylko GTA IV wyszło na PC ale napewno tak bo R8 nie przepuści takiej kasy |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 15.05.2005 19:48 Temat postu: |
|
|
W sumie przy obrotach R* to kilka (naście) milionów $ to dla nich nic im wystarczyłaby kasa z Xboxa i PS chociaż na PieCe tez moze wyjść kto wie to zalezy tylko od R* nie od nas... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 15.05.2005 20:20 Temat postu: |
|
|
być może wtedy era PC (jako konsola do gier ) dobiegnie końca :/ mówi się że jak coś jest do wszystkiego to jest do d**y ! np. telefon komórkowy (ma mp3, aparat itp)! ale to się nie tyczy PC |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 15.05.2005 20:25 Temat postu: |
|
|
PieCe były (moze nie az tak bardzo) Są i będą i nikt na to nie poradzi PC jest uniwersalny.... a w grach radzi sobie bardzo dzielnie nikt nie zaprzeczy .... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 15.05.2005 20:26 Temat postu: |
|
|
Pewnie, na żadnej innej platformie nie ma takiej grafy |
|
Powrót do góry |
|
|
|