Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ghost Pimp asshole
|
Wysłany: 06.05.2005 23:26 Temat postu: |
|
|
Gdyby akcja toczyła się w Angli to pewnie jednym z bohaterów byłby Kent Paul. _________________ Ghost Pimp A.K.A. a_majer |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 06.05.2005 23:32 Temat postu: |
|
|
czy ja wiem czytałem gdzieś ze R* chce zrobić Gta ale nowe w sęsie z nowymi bohaterami czyli bez nikogo kto byl w gta3 vc i sa ale zobaczymy |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 07.05.2005 10:27 Temat postu: :D |
|
|
Tak... GTA4 ma być odrębną hisotrią, zupełnie nie związaną z poprzednimi częściami! Coś podobnego jak gta2 i gta3 - dwie różne gry... Więc CJ'a niestety nie spotkamy (raczej )... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 07.05.2005 11:29 Temat postu: |
|
|
no ale niema tego złego co by na dobre niewyszło czyli poznamy nowych nbohaterów |
|
Powrót do góry |
|
|
Filemoniusz asshole
|
Wysłany: 07.05.2005 19:18 Temat postu: |
|
|
Taaa.... GTA4.... LOL ciekawe co by w niej bylo nowego Pewnie zmienilaby si tylko oprawa i model zniszczen jak w Driv3r'e... Mogliby dodac jeszcze deskorolke do pojazdów i tryb budowy domu jak w The Sims xD Nie no jak sadzicie... co jeszcze mozna dodac do gry Gangsterskiej? Chyba juz wszystko wykozystanie... chyba ze minigry jak: Sex z siostra Paul'a albo gra w rozwozenie Drugów... Szczerze mowiac mysle ze juz po SA nic lepszego nei wymysla...
PS: Zapomnialem sie przywitac Witka all xD |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 07.05.2005 21:47 Temat postu: |
|
|
Filemoniusz napisał: | (......)Szczerze mowiac mysle ze juz po SA nic lepszego nei wymysla... |
przypomne Ci to za 10 lat
PS: Witam |
|
Powrót do góry |
|
|
przemex asshole
|
Wysłany: 08.05.2005 09:51 Temat postu: |
|
|
witaj Filemoniusz
Ale z tym budowaniem domów to jednak przesada |
|
Powrót do góry |
|
|
Hacker HackersCompany
|
Wysłany: 08.05.2005 13:45 Temat postu: |
|
|
szczerze to z tym budowaniem domów to dobra sprawa ( tylko zeby nie było idenycznie jak w simsach bo była by to przesada) _________________ GG 5899916 - Pytania czy zażalenia ?
Seria Grand Theft Auto rzšdzi a szczególnie San Andreas
|
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 08.05.2005 15:25 Temat postu: |
|
|
budowaniu domow mowimy NIE! juz widze wase miny jak sie dowiecie o GTA4 i R* powie co bedzie w nastepnej czesci... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 08.05.2005 15:41 Temat postu: |
|
|
jakie budowanie to bezsensu tu chodzi o kupowanie i przejmowanie miasta a nie budowania bezsens a tak wogole R* tylko poprawi bledy z SA i to wszystko |
|
Powrót do góry |
|
|
Filemoniusz asshole
|
Wysłany: 08.05.2005 19:40 Temat postu: |
|
|
Tak samo uwazam Sweet Z tym budowaniem to byla ironia xD Ja bym byl Happy prawie do orgazmu jakby byla oprawa jak w HL2 pelna integracja z otoczeniem... taki jakby RPG w czasach spolczesnych gdzie mozna robic wszystko... takie san andreas tylko jak mowilem z oprawa HL2 i integracja World of warcraft xD Gdzie mozna by przechodniów o droge pytac na przyklad xD Nie no fajny bajer bylby xD Ale R* pewnie bedzie mialo dobre pomysly... Bedzie tak jak z VC... jak w nie gralem to sie zastanawialem ze juz nic wiecej nie wymysla... najwyzej rowerek i rolki a tu wyszlo San Andreas i co? I Szczena opadla... tak bedzie z GTA4 xD |
|
Powrót do góry |
|
|
MeLoN asshole
|
Wysłany: 08.05.2005 20:05 Temat postu: |
|
|
Filemoniusz napisał: | jakby byla oprawa jak w HL2 |
hm bo ja wiem, jak dla mnie renderware jest świetnym engine'em pomimo tego ze już ma swe lata, ale dzięki niemu cała seria miała(3,vc,sa) swój sepcyficzny klmita niemalże komiksowy, az chciało sie grać, oczywiscie gta4 będzie niosła ze sobą nowy engine i wspaniałą grafike, ale osobiście nie widzi mi sie cos takiego jak oprawa z hl2:](moze jestem dziwny), ale co tam dopiero na horyzoncie SA na pc a gdzie tam gta4 , pewnie R* zadba o wszysto w nowej części |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 08.05.2005 21:34 Temat postu: |
|
|
Nom, budowanie to by było lekka przesada... :/ Nowa misja r3 - robotnik! Bierzesz taczkę z cegłami i musisz dostarczyć ją na ostatnie piętro... Mogłoby być ciekawie!
Filemoniusz napisał: | takie san andreas tylko jak mowilem z oprawa HL2 i integracja World of warcraft xD Gdzie mozna by przechodniów o droge pytac na przyklad xD |
Eee... Podchodzisz do przechodnia i co:
Przechodzeń: Przepraszam, jestem zajęty, coś się stało?
TY:
1. Ładna dziś pogoda.
2. Która godzina?
3. Chciałbym się spytać: "Jak dojść do..." ?
4. Nie, po prostu chciałbym Ci przylać...
5. Nie podoba mi się Twoja twarz!
6. Czas umierać
7. S* **** ()!
8. Nie nic, przpraszam, że przeszkadzam!
Wyobrażacie to sobie, bo ja nie?!
Nie rozumiecie - z gta nie mogą zrobić rpg! To jest gra gangsterska polegająca na wykonywaniu misji, okradaniu i rozwalaniu tysięcy ludzi!! Jakby zrobili coś takiego to bym tego nie ruszył! A co!
Filemoniusz napisał: | Ja bym byl Happy prawie do orgazmu jakby byla oprawa jak w HL2 pelna integracja z otoczeniem... |
Są łatwiejsze sposoby! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Filemoniusz asshole
|
Wysłany: 08.05.2005 21:41 Temat postu: |
|
|
Buahaha.... wiem ze sa... ale Przy GTA nigdy jeszcze takiej ocji nie mialem... |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 08.05.2005 22:22 Temat postu: |
|
|
lothronik ma racje to niema byc rpg tylko gangsterska gra a tak w nawiasie mówąc to podoba mi sie jak CJ kradnie fure wywala ziomka na ulice i mówi "Welcomn to San Andreas" to wtedy czuje sie ten gangsta klimat |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 08.05.2005 22:24 Temat postu: :D |
|
|
Maclaim napisał: | a tak w nawiasie mówąc to podoba mi sie jak CJ kradnie fure wywala ziomka na ulice i mówi "Welcomn to San Andreas" to wtedy czuje sie ten gangsta klimat |
A wcale nie! On mówi: "Welcome in San Andreas fool!"! A co do klimatu to się zgodzę... Briliant! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 08.05.2005 22:27 Temat postu: |
|
|
ale ty jesteś dokładny pare słów zjadłem tylko.... |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 09.05.2005 12:55 Temat postu: |
|
|
no ale "fool" to wazne slowo jest bo obraza fool- glupiec
ja mysle ze w next GTA beda rolki, deskorolka, i cos tam jeszcze....moze bedziemy mogli plywac juz tankowcami ?..kto wie....ale napewno bedzie wiecej od SA terenow... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost Pimp asshole
|
Wysłany: 09.05.2005 23:14 Temat postu: |
|
|
Mi się spodobał pomysł ze sprzedawaniem dragów. Możnaby stać na rogu i handlować. _________________ Ghost Pimp A.K.A. a_majer |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 10.05.2005 17:01 Temat postu: |
|
|
napewno w nastepnym gta bedziemy miec doczynienia krakiem (dragami) i niejedna misja bedzie o kraku |
|
Powrót do góry |
|
|
|