Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mardok sucka
|
Wysłany: 04.05.2005 18:45 Temat postu: |
|
|
off top: dlaczego piszesz gruba czcionka?? obydwa posty jakie widzialem twoje sa napisane gruba czcionka....hę _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 04.05.2005 19:27 Temat postu: |
|
|
Karolina napisał: | Bardzo jestem dumna Dla panów z Rockstar należą się wielkie gratulacje |
A czemu przyczyniłaś sie do jej powstania?? wiesz nie chce sie kłucić ale troche to dziwne chociaż z drugiej strony to gdyby nie tacy maniacy jak my którzy kupują gry i w nie grają (po to są ) to GTA SA by nie powstało...
Karolina napisał: | Dla panów z Rockstar należą się wielkie gratulacje |
Zgadzam sie w 150% wykonali znakomitą prace ale teraz tez będą zgarniać grube miljony $$ wiec popłacało... :d ale i tak im trzeba podziękować za tak wspaniały produkt jakim jest GTA SA
UPS troche sie rozpisałęm _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Karolina asshole
|
Wysłany: 04.05.2005 20:01 Temat postu: |
|
|
Przepraszam, że napisałam ''Jestem dumna'' ,ale trochę wtedy się spieszyłam, a przed chwilą już go poprawiłam i drugiego posta też i o czcionce na przyszłość też będe pamiętała _________________ Grand Theft Auto:San Andreas |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 04.05.2005 20:35 Temat postu: |
|
|
nie no jak chcesz to se pisz gruba czcionka...mi to wisi i powiewa....bedziesz sie wyrozniac przynajmniej..xD xF xE _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 04.05.2005 20:37 Temat postu: :D |
|
|
mardok - i tak się wyróżnia...
A co do panów z R* - bądźmy szczerzy, ale oni gierkę i tak robią głównie dla kasy... Ale co tam - niech sobie robią, najważniejsze, że uszcześliwiają przy tym gracz, yeah! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost9876 asshole
|
Wysłany: 09.05.2005 22:21 Temat postu: |
|
|
badzmy szczerzy wszyscy nie znam producenta ktory gre by robil nie dla kasy :} mnie jak powiedzialem nic prawie nie zawiodlo ale gra ma duzo bugow:P ale jak mowia :Nie ma rozy bez kolcow jak i nie ma gry bez bugow |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 15.05.2005 17:20 Temat postu: |
|
|
napewno i na PC znajdą się bugi ale żaden z nich nie zniechęci do grania |
|
Powrót do góry |
|
|
|