Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ghost9876 asshole
|
Wysłany: 29.04.2005 09:50 Temat postu: czy san andreas was zawiodlo ??:D |
|
|
tutaj odpowiadajcie czy san andreas was zawiodlo czy jestescie dumni z tego co zrobili i co byscie chcieli w nastepnej czesci gta ja osobiscie chcialbym 5 rzeczy:mozliwosc grania w pilke nozna,normalna praca jakas np:sprzedawca albo kurier,mozliwosc kupowania i czytania czasopism roznych typu:komputery ,swiat,playboy:D,mozliwosc miecia zony swojej czyli slub seks itp. i jeszcze chcialbym kupowania nie tylko w burger shotach itp tylko np jakies salatki schaba ziemniaki do jedzienia i mozliwosc samemu gotowac cos:)a wy |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 29.04.2005 12:22 Temat postu: :D |
|
|
Mnie nie zawiodło zupełnie nic, nawet (po włączeniu gry) mile się zaskoczyłem! Ta gra przerosła moje najśmielsze oczekiwania! Po prostu mną zawładneła! Czekam na wersje PC, a szczegolnie na ten multiplayerowy mod! Zobaczymy co z tego będzie... xD _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost9876 asshole
|
Wysłany: 29.04.2005 13:57 Temat postu: |
|
|
mnie nie zawiodlo tylko na pc zeby byl na 2 graczy tryb to bylo wysmienicie ale jak nie ma to troche ale bedzie za to multi podobno |
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 29.04.2005 14:21 Temat postu: Re: :D |
|
|
lothronik napisał: | nawet (po włączeniu gry) |
a pokaz screena z Menu Głównego.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marek1228 asshole
|
Wysłany: 29.04.2005 14:54 Temat postu: |
|
|
Eee tam ja jeszcze nie moge oceniać bo za dużo wnie nie grałem (sklep) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
RoBo asshole
|
Wysłany: 29.04.2005 15:02 Temat postu: |
|
|
Mnie tak samo jak lothronika nic nie zawiodlo Gierka jest naprawde miodzio. Gierke dostalem okolo poltora miecha temu, a jeszcze nie raz sie gubie gdzies w miescie _________________ Przechodze powolutku SA |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 29.04.2005 15:19 Temat postu: Re: czy san andreas was zawiodlo ??:D |
|
|
Ghost9876 napisał: | tutaj odpowiadajcie czy san andreas was zawiodlo czy jestescie dumni z tego co zrobili i co byscie chcieli w nastepnej czesci gta ja osobiscie chcialbym 5 rzeczy:mozliwosc grania w pilke nozna,normalna praca jakas np:sprzedawca albo kurier,mozliwosc kupowania i czytania czasopism roznych typu:komputery ,swiat,playboy:D,mozliwosc miecia zony swojej czyli slub seks itp. i jeszcze chcialbym kupowania nie tylko w burger shotach itp tylko np jakies salatki schaba ziemniaki do jedzienia i mozliwosc samemu gotowac cos:)a wy |
A czy malzenstwo to tylko seks? |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 29.04.2005 15:29 Temat postu: |
|
|
slyszalem ze malo jest tatuazy w SA i ich prawie nie widac (ale CJ jest czarny wiec...)
Ghost-- niezle masz wymagania...xD
nie napisal ze malzenstwo to tylko seks tylko wymienil jeden z aspektow malzenstwa...jest tam takze itp (moze mu sie tylko to akurat nawinelo na klawiature..) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 29.04.2005 17:14 Temat postu: :D |
|
|
Napisał "sex", bo to najkrótsza zaleta małżeństwa!
RoBo napisał: | Mnie tak samo jak lothronika nic nie zawiodlo Gierka jest naprawde miodzio. Gierke dostalem okolo poltora miecha temu, a jeszcze nie raz sie gubie gdzies w miescie |
Tak, to jest niestety męczące! Przez pierwsze trzy miesiące gry musiałem poruszać siez mapą, bo łatwo sie zgubiłem... Teraz jużnie muszę, bo miasta znam na pamięć (gorzej z terenami, ale też jakoś idzie!)... Ty w końcu również się nauczysz! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 29.04.2005 17:48 Temat postu: |
|
|
hehe mnie zawiodło to że wersja PC dopiero w czerwcu ale niech lepiej ją dobrze zrobią ! |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 29.04.2005 17:52 Temat postu: :D |
|
|
W czerwcu i niestety chyba nie 10 czerwca! Podobno ma być gdzieś dopiero w połowię! :/ Eh... Ta Cenega! :[ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 29.04.2005 17:59 Temat postu: |
|
|
Bo teraz znowu wyskoczyli z tym spolszczeniem ale ponoć Ultima jak nie wyjdzie SA w terminie w polsce to będzie sciągać z zagranicy
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 29.04.2005 18:29 Temat postu: :D |
|
|
Tylko oby nie z Niemczech... Bo to by był ogromny zawód dla tych co w Ultimie zamówili... GTA bez prutalności to nie GTA... Taka jest (smutna?) prawda! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 29.04.2005 18:36 Temat postu: |
|
|
TYlko nie to mam nadzieje ze nie będą sciągać z niemiec. naprwade byłaby to katastrofa. Gra straciła by cały swój klimat... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 29.04.2005 21:12 Temat postu: |
|
|
taa z niemiec ...nawet tak nie piszcie!! kur** te poprawnie politycznie niemcy...brrr...
beda sprowadzac z czech
zreszta jak mogloby nie byc opoznienia!! zeby nie bylo opoznienia to nie ten kraj......ludzie!!
EDIT: wszedlem na twoja stronke Neus....haha ....popatrzcie na pierwsza zakladke...
San Andres...
i takie bledy: Cytat: | Nowy GTA wprost gniecie pozostałe części. |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 30.04.2005 08:26 Temat postu: |
|
|
po pierwsze to to nie moja stronka tylko tam "PRACUJE" zazdrościsz mi chyba i tyle. A po drugie nikt ci nie kazał tam wchodzić jak masz tak komentować to lepiej juz wiecej tam nie wchódź.... Chciałem zwrócić uwage jeszcze na dwie rzeczy!
1. ciekawe czy to nie prawda gra pobija wszystkie poprzednie części na głowe
a za błędy ort i gramatyczne sorki postaram sie poprawić
2. temat jest o czymś innym. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
KoNki asshole
|
Wysłany: 01.05.2005 22:50 Temat postu: |
|
|
ej jak dałeś strone w sygnaturce to chyba po to żeby tam wejść i skomentować ja tu.
a tak wogóle to mi się strona bardzo podoba tylko mógłbyś te nagłówki (te obrazki z napisem "san andreas") zrobić ładniejsze _________________ www.underflip.kom.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 01.05.2005 23:27 Temat postu: |
|
|
o ile mi sie zdaje on nie jest tam Adminem tylko newsmanem a to roznica...
nie kontynuowac off topa juz bo bedzie closet... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dj Neus sucka
|
Wysłany: 02.05.2005 09:52 Temat postu: |
|
|
Racja mardok ale od jutra jestem MODEM wiec wiesz a to sie zmieni stronka jest nowa wiec kazde zdanie sie liczy... i napewno będziemy zmieniać ją WG fanów... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Karolina asshole
|
Wysłany: 04.05.2005 17:59 Temat postu: |
|
|
Bardzo spodobała mi się ta część Grand Theft Auto Dla panów z Rockstar należą się wielkie gratulacje _________________ Grand Theft Auto:San Andreas
Ostatnio zmieniony przez Karolina dnia 04.05.2005 19:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|