Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sdr padrino
|
Wysłany: 28.04.2005 21:38 Temat postu: Darmowe konta na GMail |
|
|
pewnie nie jeden z Was chciał założyć sobie konto mail na serwerze google - http://gmail.com
problem z limitem dostępnych kont?? nie ma sprawy. od teraz to ponad 2GB konto z wirtualnym dyskiem może być też Twoje. każdy kto chce otrzymać zaproszenie (a tym samym możliwość założenia konta) powinien wejść na stronę
http://isnoop.net/gmail/
i wypełnić pole ANTI-BOT KEY (kod z obrazka - 5 wygląda jak 3 więc trzeba uważać) oraz YOUR E-MAIL (swój aktualny mail). jeśli wszystko zostanie zrobione poprawnie, po chwili na waszym mialu powinien znaleść się nowy list a w nim dwa linki. kliknijcie pierwszy z góry prowadzący do stronki GMail'a. potem wystarczy wypełnic formularz i konto jest Wasze!
do zarzadzania wirtualnym dyskiem niezbędny jest program GMailDrive do pobrania STĄD. wystarczy rozpakowac archiwum zip, uruchomić aplikację, poczekać i zamknąć okna pomocy. wszystko instaluje się automatycznie. na koniec uruchom Mój Komputer a wśród dysków ujrzysz GMail Drive. kliknij prawym wpisz login i hasło. zaznacz checkbox i kliknij ok. od tej pory mozesz z wirtualnego dysku korzystać jak ze zwykłego. _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 28.04.2005 21:50 Temat postu: :D |
|
|
Hm... Ale mam pytanko. Czy to może działać na zasadzie, że ja jakiś plik na to wrzucam (np. zdjęcia mające 200mb), a potem mój kupel może sobie je ściągnąć czy nie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 28.04.2005 22:09 Temat postu: |
|
|
hmmm.. jeśli dasz mu login i hasło to może.... ale możesz to tez wrzucić a potem przez skrzynkę gmail'a wysłać kumplowi... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 28.04.2005 22:24 Temat postu: |
|
|
chyba se zaloze tam skrzynke _________________
|