Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 17.04.2005 00:05 Temat postu: Re: :D |
|
|
lothronik napisał: | Odmiana tego jest taka, że można otworzyć drzwi od łazienki w trakcie... A to juzznacznie gorzej... |
Jak sie ma wszystko, w odpowiednich proporcjach i tam gdzie trzeba, to czego sie wstydzic, wstydzic to sie powinien ten co.........
EDIT:
.........jest troszke odmienny [specjalnie dla Hacker]
Ostatnio zmieniony przez abstractman dnia 18.04.2005 22:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Hacker HackersCompany
|
Wysłany: 17.04.2005 08:56 Temat postu: |
|
|
heh no dokończ
troszke zbocze z tematu ( możliwe ze gdzieś juz to pisaliście )
jakie są rangi na forum
jak miałem 50 postów to dostałem 1 gwiazdke
ale lothronik na 673 (około ) i tez na 1 gwaizdke
sdr ma 534 (około) i ma 3
o co w tym chodzi _________________ GG 5899916 - Pytania czy zażalenia ?
Seria Grand Theft Auto rzšdzi a szczególnie San Andreas
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marek1228 asshole
|
Wysłany: 25.04.2005 16:41 Temat postu: |
|
|
Mój kolega X namawiał V na to ,aby użył petard na lekcji.I tak też zrobił.Nauczyciel był za dzwiami rozmawiając z jakimś rodzicem.Wtedy Y podpalił petarde, ale zobaczył ,że nauczyciel znów wchodzi do klasy.A ten głupek wyrzuca petarde w strone biurka i trafia do kubka z kawą.Niestety ląd nie zamoczył się i było ładne Bum . Potem była inspekcja plecaków bo nikt nie chciał sie przyznać kto to zrobił.A petardy znaleziono u kolegi X i to sporo. Zakończyło się to dla niego fatalnie...
Ps. Te gwiazki przyznaje szef strony czyli sdr według jego uznania, kiedyś widziałem u lothrona chyba 3 gwiazdki.A jak sie chcesz sie na 100% dowiedzieć zapytaj sie sdr _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 25.04.2005 17:52 Temat postu: :D |
|
|
Eh... Jak by u nas miało miejsce coś takiego jak u Ciebie Marek to chłopak szukałby już innej szkoły... (Nie)stety mamy bardzo złośliwą WC dyrektor () i na dodatek uczy geografii... A z nią lekcje to koszmar! :[ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marek1228 asshole
|
Wysłany: 25.04.2005 18:07 Temat postu: |
|
|
U nas nauczycielka i dyrekcja nie była aż tak podła by go wyrzucićze szkoły ale i tak troche przypłacił. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marek1228 asshole
|
Wysłany: 25.04.2005 18:26 Temat postu: |
|
|
-W zeszłym roku chodził z nami do klasy pewien typek ,który obecnie już do nas nie uczęszcza.Pyskował nauczycielom itp.Mamy niestety jedną z najgorszych nauczycielek i najgłupszych zeszkoły, nie umie uczyć .Gościo zaczoł się kłucić z babą.
-co wyprawiasz (zachowanie]N
-wale gruche U
A ta zapisuje sobie na kartce jego wypowiedż i na głos mówi "wali gruche"
Jak co roku mamy mokrego dyngusa w szkole.Rok temu wszczyscy zostali oblani wraz z nauczycielami. Nikt nie wiedział kto kogo leje ,bo lało sie wodą z 200 osób. Cała szkoła była zalana.
Niestety na następny rok dyrekcja wpadła na niedobry dla nas pomysł ,zakręcili wode w kranach w całej szkole . A patrole nauczycieli pilnowali każego piętra szkoły. Ale i tak nie obyło sie bez zabawy bo przyszliśmy z własną wodą.Lecz nie było takiego lejka bo była rewizja _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 25.04.2005 20:18 Temat postu: |
|
|
edytuj posty....taka rada na przyszlosc...
lothron(ik)- u mnie tez by z udy wylecial zaraz....a babke z gery mamy taka ze...sciagam przy niej jak stoi nademna... xD _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 25.04.2005 20:21 Temat postu: :D |
|
|
Ale nie, u nas jest podobnie... xD Na sprawdzienie z Niemiec (ta WC dyrka, od gegry), wyszła z sali na 15 minut... Efekt był wiadomy... Czekamy tylko na ocenki...
A tak btw: To, że jest WC dyrką ma swoje +... Np. nie przychodzi na 1/4 lekcji albo spóźnia się 20 minut... To luuubię! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marek1228 asshole
|
Wysłany: 25.04.2005 20:28 Temat postu: |
|
|
Mardok napisał: | edytuj posty....taka rada na przyszlosc...
lothron(ik)- u mnie tez by z udy wylecial zaraz....a babke z gery mamy taka ze...sciagam przy niej jak stoi nademna... xD |
Dosłownie, jest ślepa? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 25.04.2005 20:34 Temat postu: |
|
|
Moi koledzy zaczeli praktykowac zima walenie gruchy w kiblu nie wiem jak sie to skonczylo ale chyba nie milo bo weszla dyra |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 25.04.2005 20:44 Temat postu: |
|
|
wpusc dzieci do szkoly...niewyrzyte to wszystko teraz jest jakies....eh....dzieci dzieci.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 25.04.2005 20:52 Temat postu: |
|
|
debile sa wsrod nas |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
|
Wysłany: 25.04.2005 21:54 Temat postu: |
|
|
Marek1228 napisał: | Mój kolega X namawiał V na to ,aby użył petard na lekcji.I tak też zrobił.Nauczyciel był za dzwiami rozmawiając z jakimś rodzicem.Wtedy Y podpalił petarde, ale zobaczył ,że nauczyciel znów wchodzi do klasy.A ten głupek wyrzuca petarde w strone biurka i trafia do kubka z kawą.Niestety ląd nie zamoczył się i było ładne Bum . Potem była inspekcja plecaków bo nikt nie chciał sie przyznać kto to zrobił.A petardy znaleziono u kolegi X i to sporo. Zakończyło się to dla niego fatalnie...
Ps. Te gwiazki przyznaje szef strony czyli sdr według jego uznania, kiedyś widziałem u lothrona chyba 3 gwiazdki.A jak sie chcesz sie na 100% dowiedzieć zapytaj sie sdr |
U mnie w szkole tez tak jeden koles robil, ale to na holu i przed szkola :/
U nas w szkole czesc osob uzywa WC do palenia paierosow :/
Tydzien temu jak zwykle czekalismy na odwoz Gimbusem.....
Gimbus jedzie jakies 20km/h, ma otwarte drzwi wjezdza w zatoczke, a mi cos *** i wskoczylem do niego jak jechal, cscialem uciec z Gimbusa zeby sprawa sie nie ujawnila, ale Gimbusista cwany drzwi zamknol..........
Powiedzial mi tak
StasioGimbusdriver napisał: | Spieszno Ci, Spieszno Ci.............. |
Dostalo mi sie od pani, ktora pilnuje nas w Gimbusie. przeprosilem ja i powiedzialem ze wiecej mi sie to nie zdarzy............
dzialalem w afekcie |
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 25.04.2005 23:04 Temat postu: |
|
|
to ja na religii mialem takie diabelki ze jak sie z gniecie albo piznie o podloge to jest wielki huk postanowilem polaczyc dwa i to byl blad scisnalem przypadkiem i *** w obu sasiednich salach slyszeli skonczylo sie na uwadze |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 25.04.2005 23:23 Temat postu: :D |
|
|
Tak, te diabełki są strasznie śmieszne... My się tym bawiliśmy w szatni od WFu... Po prostu wkładaliśmy pod nogę od ławki... Jejku, jaki to był huk! Aż woźna i trener do szatni wlecieli, nawet dziewczyny chciały zobaczyć co się stało!
Po tym wydarzeniu diabełki wyszły z mody! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 25.04.2005 23:46 Temat postu: |
|
|
no u nas tez szybko sie znudzily
lothronik ładny avatar |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
|
Wysłany: 26.04.2005 00:17 Temat postu: |
|
|
OFF: gej? |
|
Powrót do góry |
|
|
mardok sucka
|
Wysłany: 26.04.2005 00:30 Temat postu: |
|
|
off: chyba tak :/:/
EDIT: ale nie ja... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 26.04.2005 10:26 Temat postu: |
|
|
OFF: ale smieszne sami geje jestescie |
|
Powrót do góry |
|
|
Hacker HackersCompany
|
Wysłany: 26.04.2005 12:40 Temat postu: |
|
|
OFF : ja do geji sie nie zaliczam
u nas w szkole tylko fajtułapy łapią poręcz bo wszycy z góry na nią plują
dziewczyny grały w gume ( chyba wiecie co ) i mnie kolega przewrócił na nią i zachaczyłem ją koleżanka źle skoczyła upadła na ziemie i wybiła sie zemba kolega dostał
raz miałem krwotok z nosa poszłem do kibla. tam byli moli kumple z klasy tylko ze mieli gdzie indziej lekcje ( mamy tak angileski i niemiecki 2 grupy 1 mocniejsza 2 słapsza ) i umazałem go troche krwią i poszedł do siebie na lekcje i powiedział ze spadł ze schodów ale była jazda nauczycielki uwierzyły i zwolnili go z lekcji _________________ GG 5899916 - Pytania czy zażalenia ?
Seria Grand Theft Auto rzšdzi a szczególnie San Andreas
|
|
Powrót do góry |
|
|
|