Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Soviet asshole
|
Wysłany: 17.03.2005 12:06 Temat postu: Kilka pytań |
|
|
Dzwonie do pani/pana konsolowca w bardzo nietypowej sprawie...
Otóż oczekiwanie na SA postanowiłem sobie umilić zadawaniem pytań, które sprawią, ze jeszcze bardziej nie będę mógł się doczekać. Jeśli odpowiedź będzie zawierałą spoiler, proszę to zaznaczyć
1. Jak tam fizyka? Czy rzeczywiście jest tak niedopracowana? Jak się jeździ?
2. Głupie pytanie: czy można strzelać w czasie ruchu (pieszo)?
3. Do tych co mają 100%: na jak długo starcza rozrywki?
4. Trudniej czy łatwiej niż e VC?
Jeśli mi jeszcze coś wpadnie do głowy to nie omieszkam was pomęczyć
PS. Jestem nowy, więc się witam: Witam! |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 17.03.2005 13:06 Temat postu: :D |
|
|
A witam! Żadne z odpowiedzi nie zawiera jakichś specjalnych spoilerków, więc wszystkie możesz przeczytać ...
1. Nie wiem, mogę się tylko domyślać, ale pewnie oglądałeś tę recenzję Gameboxu?! Tam było coś takiego, że jedzie low-rider i po zderzeniu z lampą obraca się o 180 stopni... Jest to oczywiście prawda, ale nie uwzględnili tego, iż każde auto ma inną fizykę... Wiadome jest, że lekki pojazd się będzie tak obracał, a inny nie... Fizyka ogólnie jest bardzo dobra i nie ma co narzekać... Mi tam siępodoba
2. Można strzelać biegając, ale ale tylko z lżejszych broni (uzi, colt itd...)... Z AK47 czy bazuki nie
3. Ja 100% zaliczyłem w 72h, ale są tacy co robią to krócej i dłużej... To zależy czy będziesz zwiedzał teren, próbował różnych rzeczy czy po prostu robił to co trzeba zrobić, aby mieć "setkę" nie zwracając uwagi na nic innego... Ja robiłem to i to
4. Hm... Trudniej? Tego nei wiem, ale na pewno dłużej i ciekawiej... Miałem przeinstalkę systemu i dziś instalnąłem sobie VC... Włączam i... czuje coś dziwnego :/ Kiedyś mnie ta gra naprawdę zachwycała, a teraz w porównaniu do SA... Szkoda gadać... San Andreas jest tysiąc razy lepsze od VC i kto tak nei uważa nie zna się A co do trudności... To są dwa zadanka naprawdę ciężkie i, przy których się nieźle namęczyłem, ale reszta to podobny stopień trudności do tych z Vice... I końcowa misja też jest trrudniejsza
No, mam nadzieję, że pomogłem... Jak będziesz miał jeszcze jakieś pytanka to pisz... Zawsze do usług _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 17.03.2005 13:57 Temat postu: Re: Kilka pytań |
|
|
Soviet napisał: | PS. Jestem nowy, więc się witam: Witam! |
ano witamy mam nadzieję że będizesz wpadał do nas często _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Soviet asshole
|
Wysłany: 18.03.2005 12:21 Temat postu: |
|
|
Jak to jest z tym jedzeniem? Jeśli nie jesz, tracisz życie i muszisz szybko lecieć do baru, bo zginiesz? Jeśli tak, to jest to raczej bezsensowne. |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 18.03.2005 16:47 Temat postu: :D |
|
|
Nie, nie traci się życia Po jakimś czasie od całkowitego spadnięcia paska "Fat" pojawia się komunikat o tym, że CJ jest głodny i abyś pędził do jakiejś restauracji... Jak tego nie zrobisz zacznie spadać statystyka odpowiedzialna za mięśnie... Carl będzie coraz słabszy xD Ale dla pocieszenie powiem, że pasek "Fat" nie spada wcale szybko, chyba, że dużo biegamy i pływamy, więc do fast-foodów nie trzeba chodzić za często _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Soviet asshole
|
Wysłany: 18.03.2005 20:00 Temat postu: |
|
|
Jak to jest z najbardziej wkurzającym błędem w Vice City, mianowicie znikaniem pojazdów? Patrzysz, jedzie auto, odwracasz się, już nie jedzie . Jak poradzono sobie z tym w SA? |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 18.03.2005 22:07 Temat postu: :D |
|
|
Zlikwidowali... I to im się udało baaardzo dobrze, bo zostawiłem motor i kiedy po okrążeniu LS wróciłem w to miejsce on cały czas tam stał! Nie musisz sięjużmartwić, że jakiś pojazd zniknie - i dobrze! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 18.03.2005 22:17 Temat postu: |
|
|
okropne jest w tej grze znikanie pojazdow, nie tak czesto znikaja one jak w VC, ale pamietam jak czasami wyszedlem na autostrade i czeakalem i czekalem i czekalem,
lothron(ik) wlacz sobie VC i SA i wejdz do pojazdu i wyjdz nie zamykajac drzwi, ale nie odchodz za daleko i nie zmianiaj czsto pojazdu, po jakims czasie wroc na miejsce gdzie zostawiles pojazd, chyba w obu grach te samochody beda |
|
Powrót do góry |
|
|
Hacker HackersCompany
|
Wysłany: 16.04.2005 16:46 Temat postu: |
|
|
mam pytanie do SA czy jak sie robi fryzurki to wybierasz koleś ci pokazuje jaka to jest i to zatwierdzasz lub ogladasz następne czy tez klikasz na nazwe fryzury on ci zrobi i koniec jak to jest _________________ GG 5899916 - Pytania czy zażalenia ?
Seria Grand Theft Auto rzšdzi a szczególnie San Andreas
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 16.04.2005 18:48 Temat postu: |
|
|
wybierasz i ew. potwierdzasz [a jak nie to inne sprawdzasz lub wychodzisz z zakladu fryzjerskiego] |
|
Powrót do góry |
|
|
Hacker HackersCompany
|
Wysłany: 16.04.2005 18:58 Temat postu: |
|
|
chodzi mi czy jak wchodzisz do zakładu to klikasz na nazwe fryzury on ci ją robi i juz za nia zapłaciłeś czy klikasz na nazwe on ci taką zrobi a jak ci sie nie podoba wybierasz inną i jak ci sie spodoba to zatwierdasz .To 1 czy 2 _________________ GG 5899916 - Pytania czy zażalenia ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 16.04.2005 19:38 Temat postu: :D |
|
|
Tak... Ja kwybierzesz fryz to on Ci jarobi, ale za nią NIE płacisz... Jeżeli Ci się podoba to potwierdzasz, a jeśli nie to cofasz do poprzedniej fryzurki... Proste! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hacker HackersCompany
|
Wysłany: 16.04.2005 19:49 Temat postu: |
|
|
aha dzieki a z ubraniami tak samo _________________ GG 5899916 - Pytania czy zażalenia ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 16.04.2005 19:54 Temat postu: :D |
|
|
Tak, z ubraniami jest identycznie... Najpierw patrzysz, a potem kupujesz... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hacker HackersCompany
|
Wysłany: 16.04.2005 19:58 Temat postu: |
|
|
nio to spoko dzieki za info _________________ GG 5899916 - Pytania czy zażalenia ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sweet MaDaFakA
|
Wysłany: 16.04.2005 20:08 Temat postu: |
|
|
a ja zaptam tak:
czy wojsko wkoncu strzela z dziala na czolgu |
|
Powrót do góry |
|
|
Hacker HackersCompany
|
Wysłany: 16.04.2005 20:45 Temat postu: |
|
|
w gta 3 nie, w gtavc tez nie, to pewnie gta sa tez nie
mam jeszcze jedno pytanko dotyczącej szkół jazdy jak np zdobedziesz brązowy medal to możesz go poprawić nawet kilka razy _________________ GG 5899916 - Pytania czy zażalenia ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
przemex asshole
|
Wysłany: 17.04.2005 20:50 Temat postu: |
|
|
Chyba można go poprawiac,no bo to było by bez sensu.Zdobędziesz brążowy a jak chcesz zdobyc złoty medal aby dostac wóz to go nie dostaniesz,bez sensu by było. |
|
Powrót do góry |
|
|
Hacker HackersCompany
|
Wysłany: 17.04.2005 21:05 Temat postu: |
|
|
wiem, ale czy ktos to przechodził by mi móc napisać na 100% _________________ GG 5899916 - Pytania czy zażalenia ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 17.04.2005 21:34 Temat postu: :D |
|
|
Dany test w szkole jazdy możesz robić ile razy chcesz, nawet jak zdobędziesz złoty medal... Bo jak zauważył przemex - to by było bez sensu :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|