Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
didzi Gość
|
Wysłany: 15.11.2004 23:39 Temat postu: multiplayer w GTA SA |
|
|
jest nawet grałem chodziw dwie osoby na ekranie (kiepska kamera) lub gra w bilard we dwóch |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 16.11.2004 14:27 Temat postu: |
|
|
czyli jednak jest opcja na dwie osoby?? w bilard to rozumiem, możliwe... ale jak się gra w dwie osoby przy jednej klawiaturce?? jest jakaś inna konfiguracja klawiszy? _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 11.12.2004 13:11 Temat postu: |
|
|
stary jakich klawiszy?
klawiaturka??
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 11.12.2004 14:38 Temat postu: |
|
|
to przypuszczam że ta klawa będzie miała inną konfigurację na wersji pc. a tu się już gra na dwa pady nawet na gtasanan chyba była java mapa z zaznaczonymi miejscami gry dla dwóch playerów... przepraszam za nieścisłość _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
KręŻeL asshole
|
Wysłany: 12.12.2004 20:58 Temat postu: |
|
|
no w sumie ciekawe jak to na piecu rozwiarza.na pleyu masz specjalna ikonke
podlanczasz pada i smigasz we 2 na podzielonym ekranie...szczerze toi nie probowalem jeszcze bo nie mam 2 pada _________________ Grałe¶ w fallouta?podobal ci sie?Twierdzisz ze ma klimat?nie znasz BURŻUAZJI
Burżuazja- http://burzuj.nma-fallout.com/ |
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 14.12.2004 19:16 Temat postu: |
|
|
eee tam zrobią Mta do SA zanim się obejrzycie. Grunt to popularność |
|
Powrót do góry |
|
|
KręŻeL asshole
|
Wysłany: 14.12.2004 20:35 Temat postu: |
|
|
glupia sptrawa ale dopiero na waszym forum dowiedzialem sie ze jest cos takiego jak MTA:P _________________ Grałe¶ w fallouta?podobal ci sie?Twierdzisz ze ma klimat?nie znasz BURŻUAZJI
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 14.12.2004 21:28 Temat postu: |
|
|
adam733 napisał: | eee tam zrobią Mta do SA zanim się obejrzycie. |
hehe.. na pewno jednak nie zrobią przed wersją pc
KręŻeL napisał: | dopiero na waszym forum dowiedzialem sie ze jest cos takiego jak MTA |
przebywaj tu częściej to się więcej dowiesz [pytanka proszę do działu 'Help' ] cieszę się więcej że w końcu jest ktoś kto chce pisać na tym forum
btw: krezel > jeśli chcesz mieć w podpisie link do stronki to popraw ostatnią linijkę na
Kod: | Burżuazja - http://burzuj.nma-fallout.com/ |
przed linkiem musi być spacja _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 14.12.2004 23:08 Temat postu: |
|
|
hmmmmmm...... wejć sobie do działu Mta i tam masz wszystko mojej roboty
A tak wogóle to jak masz szybki net i VC lub III to możesz spróbować grać w Mta!!
POLECAM |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 15.12.2004 17:03 Temat postu: |
|
|
tym bardziej że wkrótce odpalamy dwa nasze redakcyjne serwki - zapraszamy w święta na beta testy _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 15.12.2004 18:49 Temat postu: |
|
|
własnie jeden serwer jest mu ........ i tego zapraszam wogule do działu Multi który jest mój..... i no tego i kilka rzeczy tez jest moje ...... a ........... RESZTA JEST SDR-A |
|
Powrót do góry |
|
|
KręŻeL asshole
|
Wysłany: 16.12.2004 01:05 Temat postu: |
|
|
no to musze se skads s... ,... kupic _________________ Grałe¶ w fallouta?podobal ci sie?Twierdzisz ze ma klimat?nie znasz BURŻUAZJI
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 16.12.2004 17:31 Temat postu: |
|
|
co chcesz sobie kupić .......... wiesz ze przez kropeczki nic nie widać _________________
POMYŚL ZANIM NAPISZESZ! |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 19.12.2004 22:16 Temat postu: :D |
|
|
A co do tego trybu multi... Polega on na tym, że zabierasz z domku swojądziewczynę i śmigasz z nią na jednym ekranie:] (nie jest podzielony!)... Możesz wykonywać też misje Rampage (dostępne tylko w trybie dla 2 graczy!!)... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 20.12.2004 18:01 Temat postu: |
|
|
no... widziałem takiego screena w psxe. cj ze swoją laską, oboje M1x w łapkach i jaaaaaadą seriami w gangi
btw
sdr napisał: | wkrótce odpalamy dwa nasze redakcyjne serwki |
już chyba nie tylko jeden:
1. moje łącze nie uciągnie serwka
2. rezygnuję z tego łącza - za dużo z nim problemów mam [nie chodzi o mta] bede je miał tylko do 31 grudnia
za to mam nadzieję że adam będzie wam udostępniał nasz serwek GTAthegameServ1 kiedy się da na forum oczywiście można będzie ustalać kiedy serw będzie aktywny [w końcu nie zapuścimy go 24/dobę] _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 20.12.2004 19:46 Temat postu: |
|
|
mam ten film dziewczyna CJ wali z nim na rempages do gosci z Pm nawet fajne
50 post
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 20.12.2004 23:23 Temat postu: |
|
|
ja tam wole nie oglądac tych filmików. sami wiecie dlaczego spoilers, spoilers, spoilers... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 21.12.2004 00:02 Temat postu: :D |
|
|
Ja pamiętam, że też mialem podobnie jak Ty sdr... 26 październik, 3 dni do premiery w Europie... Filmików prosto z gry [spojlerów!] coraz więcej, ale mi się udało powstrzymać Potem 2, 1 dzień, aż wreszcie 29 październik! Idę do sklepu, a tam GTA:SA nie ma! I niestety nie wytrzymałem! Nast. dnia [30.X] obejrzałem 3 filmiki! Poprostu nie wytrzymałem... :/ Dobrze, że teraz nie mam już takiego problemu jak Ty, sdr, bo chyba bym wykitował
P.S.: Jutro [czyt. ostatni dzień szkoły przed świętami, bo w środę wigilia klasowa:D] spróbuję powrzucać na forum parę screenów prosto z gry... Tylko powiedzcie co mam Wam tu umieścić, bo jest tego tyle, że nie mogę się zdecydować! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 21.12.2004 13:42 Temat postu: Re: :D |
|
|
lothron(ik) napisał: | Ja pamiętam, że też mialem podobnie jak Ty sdr... 26 październik, 3 dni do premiery w Europie... Filmików prosto z gry [spojlerów!] coraz więcej, ale mi się udało powstrzymać Potem 2, 1 dzień, aż wreszcie 29 październik! Idę do sklepu, a tam GTA:SA nie ma! I niestety nie wytrzymałem! Nast. dnia [30.X] obejrzałem 3 filmiki! Poprostu nie wytrzymałem... :/ Dobrze, że teraz nie mam już takiego problemu jak Ty, sdr, bo chyba bym wykitował |
też się nie umiem powstrzymać. mam całą solucję i art w psxextreme [jakieś 10 stron] i od iesiąca nie odważyłem się tam zajrzeć, nie oglądam filmów, nic.... amen [wykitowałem]
Cytat: | P.S.: Jutro [czyt. ostatni dzień szkoły przed świętami, bo w środę wigilia klasowa:D] spróbuję powrzucać na forum parę screenów prosto z gry... Tylko powiedzcie co mam Wam tu umieścić, bo jest tego tyle, że nie mogę się zdecydować! |
najlepiej wszystko wybierz jakieś 20 najlepszych screenów i dawaj tylko nie spoilery!! _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 21.12.2004 16:56 Temat postu: :D |
|
|
Hm... Tylko nie spojlery?! Nie wiem za bardzo jak mam to rozumieć, bo chyba wszystkie scrreny są spojlerami! Znaczy te moje to były robione w grze i nie ma tam oczywiście pokazanych ŻADNYCH misji tylko krajobrazy wsi! Mogą takie być? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|