Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 05.03.2005 15:29 Temat postu: |
|
|
Wlasnie ze nie mozna jako pasazer, przynajmniej ja nie moglem do niego wejsc, jesli tak bardzo chcesz sie przejechac to zapraszam na dach pojazdu, ale wystarczy zmodyfikowac col tramwaju, to nawet moznaby bylo na PS2 zrobic. A co do kombajnu to bedzie mozna garage editorem wybrac, ale chyba do ps2 nic nie zmodyfikujesz, chociaz , Ktorys z was (konsolowcow) moze podczepic kombajn pod traktor i zawiezc go do garazu, z wlasnych doswiadczen wiem, ze jesli pojazd ma zablokowane wejscie i sie go do garazu wsadzi to sie drzwi odblokuja (tak bylo w gta3 i vc, wiec pewnie w SA tez tak jest), jak ja bym mial tak dlugo PS2 i SA to juz dawno bym mial kombajn , w VC mialem wszystkie pojazdy specjalne, nawet Washingtona czarnego z misji, w ktorej Cortez ucieka yachtem
OFF: lothron(ik) lub maaarcel, macie Max Drive, standardowa memorke sony czy podrobe MC Bo jesli bys mial Max Drive'a to bys mogl umiescic swoj save SA 100% jako exclusive, mysle ze niektorym by sie przydalo, dotad jedyna strona, ktora umiescila 100% do SA to www.gta-action.com jesli nie masz to sprzedaj swoja memorke i kup Max Drive nie jest drogi, i ma 16MB, wiec przemysl http://ultima.pl/itemnfo.php?id=2505 lub
http://allegro.pl/show_item.php?item=43886467
OFF2: maaarcel ty SA na 100% przeszedles
chyba Welcome adam |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 05.03.2005 16:01 Temat postu: :D |
|
|
Tak, tramwajem jeździć nie można, a z tym kombajnem i garażem spróbuję Jak się uda to dam screena!
abstractman napisał: | lothron(ik) lub maaarcel, macie Max Drive, standardowa memorke sony czy podrobe MC |
Memorkę :/ Ale to i tak jakby ktoś sobie ściągnął tego save'a z naszej stronki to jakby go potem na memorkę przegrał? (bo zakładam że znaczna większość memorki posiada!)... Ale fajnie by było A tak wogóle... Nawet gdybym to kupił to jakbym przeniósł save SA 100% z memorki na Max Drive'a? Bo chyba się nie da? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
|
Wysłany: 05.03.2005 16:14 Temat postu: |
|
|
jesli da sie z memorki na memorke (sa dwa wejscia w ps2 na mc ofkoz), to sie da raczej z memorki do max drive'a |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 05.03.2005 16:32 Temat postu: |
|
|
ja mam wersje slim i niewiem jak w dużych ale w mojej jest port USB to moge savy przez pamięć USB to kompa dawać np. Savy lub fotki robione z aparatu Cj-a
I potem ktoś to ściąga na swoje usb i jak ma wersje slim daje na swoje Memory Card
P.S - ja też mam Memory card |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
|
Wysłany: 06.03.2005 00:30 Temat postu: |
|
|
a masz pendrive/flashmemory (maaarcel) |
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 06.03.2005 13:09 Temat postu: |
|
|
Dzial ma tytul o kombajnie a nie nowosci techniczne PS2. Chłopaki mówcie o temacie zgodnym a co do tego ze trawajem nei mozna jezdzic jako pasazer to prawda? Nie no to jest przesada to w Mafii bylo lepiej tam mozna byla nawej kierowce trawaju zabic, zeby trawaj stanol. _________________
POMYŚL ZANIM NAPISZESZ! |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
|
Wysłany: 06.03.2005 14:30 Temat postu: |
|
|
adam nie zjezdzaj z tematu , w SA tramwaj nawet kierowcy nie ma |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 06.03.2005 19:22 Temat postu: :D |
|
|
:/ I to wg. mnie jest bez sensu... Nie ma ani kierowcy, ani pasażerów, ani... przystanków! Nie ma! Jeździ w kółko San Fierro, po wyznaczonej trasie... Jest nawet pętla dla tramwajów (z zwrotnicą ), ale on jąolewa... Dziwne to :/ Bleee... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
adam733 sucka
|
Wysłany: 09.03.2005 20:24 Temat postu: |
|
|
a spróbujcie wskoczyć na dach trawaju, ciekawe! _________________
POMYŚL ZANIM NAPISZESZ! |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 09.03.2005 20:40 Temat postu: |
|
|
adam733 napisał: | a spróbujcie wskoczyć na dach trawaju, ciekawe! |
heh właśnie wyżej chyba o tym mówiliśmy ale mniejsza z tym
da sie wskoczyć na tranwaj ale to nie to samo co być w środku lub nim kierować!
miejmy nadzieje ze w następnych seriach GTA będą jakieś tramwaje lub trolejbusy i da się nimi jeżdzić ;]
abstractman napisał: | a masz pendrive/flashmemory (maaarcel) |
Nie mam ale tak jak mówie moge z memory card przelać dane na pamięć USB i potem ją do komputera. Jak narazie niepróbowałem jeszcze ale po co innego było by wejśćie USB? |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 09.03.2005 20:58 Temat postu: :D |
|
|
off: Ja mam pendrive'a, ale nie działa Ps2 go nie wykrywa :/ A szkoda, bo wtedy na GTAthegame byłby pierwszy w Polsce save do SA 100%... Eh, marzenia xD _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 09.03.2005 20:59 Temat postu: Re: :D |
|
|
lothron(ik) napisał: | :/ I to wg. mnie jest bez sensu... Nie ma ani kierowcy, ani pasażerów, ani... przystanków! Nie ma! Jeździ w kółko San Fierro, po wyznaczonej trasie... Jest nawet pętla dla tramwajów (z zwrotnicą ), ale on jąolewa... Dziwne to :/ Bleee... |
co? nie ma przystanków.. ehh. to dużo wad ma san andreas.. od premiery na ps2 juz sie tego troszkę nazbierało :/ _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 09.03.2005 21:09 Temat postu: |
|
|
no troche sie nazbierało |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 09.03.2005 21:18 Temat postu: :D |
|
|
Buahahaha!! A żeby was podręczyć to powiem jeszcze, że nasz tramwaj popchnie wszystko. xD Po prostu, jak ustawisz TIRa czy czołg na torach to tramwaj i tak go popchnie i będzie jechał dalej, cały czas tą samą prędkoscią...
sdr napisał: | ehh. to dużo wad ma san andreas.. od premiery na ps2 juz sie tego troszkę nazbierało :/ |
maaarcel napisał: | no troche sie nazbierało |
No nie wiem E tam, tylko narzekać potraficie Pamietam, jak dostałem VC myślałem, że lepszej gry nie można zrobić... Ale San Andreas jest jeszcze lepsze xD I nie mówię, że nie ma wad... Ma, ale są one tak nie zauważalne, że przez pierwsze 2 (!) miesiące grania wogóle ich nie wykryłem... Dopiero po przejściu na 100% przyglądałem się bardziej szczegółom, ale "tych złych" również nie znalazłem za dużo... Na pewno jest mniej od VC, zreszta sdr, zobaczysz już z 3 miesiące! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 09.03.2005 21:21 Temat postu: |
|
|
jak sie jest zajętym fabułą to myśli sie tylko o misjach nie o wadach czy zaletach gry lecz gdy skończysz fabułe i zostaną ci zadania do 100% to gdy np. zbierasz podkowy lub robisz zdjęcia to powoli zaczynasz zauważać błędy |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 09.03.2005 21:28 Temat postu: :D |
|
|
Tak? Ja do teraz nie widzę za dużo bugów (mimo, że gram już pół roku!)... No proszę... Wymień mi parę błędów nie licząc tych graficznych... Bo ja naprawdę nei wiem co :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 09.03.2005 21:31 Temat postu: |
|
|
właśnie mi chodzi o te graficzne a ztych takich normalnych to ten tranwaj i mam jeszcze jeden taki wyszukany błąd ale w SF jak jedziesz i widzisz zamknięty szlaban ( ten od pociągów) i jak podjedziesz bliżej to sie otwiera a pociąg znika ;] w oddali mimo ze jedzie w twoją stronę |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
|
Wysłany: 09.03.2005 21:47 Temat postu: |
|
|
rozrozniajcie bug od zaplanowanego zrobienia tak przez tworcow (nie moglem dobrac slow i tak ....... wyszlo ) |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 10.03.2005 13:55 Temat postu: |
|
|
abstractman napisał: | rozrozniajcie bug od zaplanowanego zrobienia tak przez tworcow (nie moglem dobrac slow i tak ....... wyszlo ) |
eee no nie gadaj że oni to zaplanowali... przecież GTA to trochę jakby "symulator życia" a normalnie to pociągi nie znikają przynajmniej ja nie wiedziałem _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 10.03.2005 16:28 Temat postu: |
|
|
no niby symulator życia, teraz jak w SA trzeba chodzić jeść itp. to troche już do THE SIMS jest podobne
ale trzeba powiedzieć ze mimo tych drobnych błędów graficznych i tych drobnostek typu tego tranwaju czy pociągu to od VC do SA zwiększył się ''poziom'' ale nie trudności tylko tego ''życia w grze'' tak ze nieda sie pomyślec ze wcześniejszą wersią GTA było VC |
|
Powrót do góry |
|
|
|