Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maclaim sucka
|
Wysłany: 01.03.2005 22:51 Temat postu: Wasz stosunek do kodów |
|
|
ja wogóle nierozumiem co to za frajda grać na kodach :/ ja sie wole pomęczyć nieraz jak mi nieidzie jakaś misja to męcze się aż sie poce czasami nawet bluzgam ale jak zrobie to sie ciesze bo niepoto wydałem 259zł na gre by se kodami przejść i być podjaranym. Kupując gre kupiłem po to bo po pierwsze kocham gry z seri Gta i po drugie by sie pomęczyć i zabić nudy szególeni podczas dni kiedy pada deszcz lub jak nie mam co robić. I jak przejde gre w 100% bez kodów ( wiadomo zeby mieć 100% niemożna mieć kodu ) to bede po całej szkole gadał ze jestem master bo przeszedłem 100% Gta
P.S Lothronik jesteś master |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 01.03.2005 23:45 Temat postu: :D |
|
|
Mój kolega chitował w SA cały czas... Wpisał sobie kod na trzzeci zestaw broni, na max respekt, na pancerz, zdrówko i kasę A potem się podniecał, że przeszedł grę dwa tygodnie szybciej niż ja! <lol>
Ale on i tak nie miał 100%
Znaczy ja oczywiście nie mówię, że kody są złe! Ich używanie może sprawić naprawdę ogromną frajdę, ale to dopiero po przejściu gry, a nie w czasie :/ Ja przyznam się z bólem serca, że w gtaIII grałem na kodach (broń, zdrówko, pancerz i zmniejszenie wanted level) Wiem, że nie powinienienem no, ale tak wyszło
A Wy, czitujecie czasem?
maaarcel napisał: | P.S Lothronik jesteś master |
To sie wie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 01.03.2005 23:57 Temat postu: |
|
|
ja przeszedlem tylko gta3 na kodach (ze wszystkich gier w ktore gralem), zeby zalapac o co chodzi, ale potem bez cheatow 99% (brakuje mi 3 paczek) |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 02.03.2005 21:03 Temat postu: |
|
|
heh... ja cheatów używałem dwa razy. po jednym razie w obu gta. w gta3 przed misją "turismo" sciągnąłem 10 czołgów z nieba zeby postawić barykadę a w vice na misję "messing with the man" - potrzebowałem miniguna żeby tą rozwałkę zaliczyć za te grzechy bardzo żałuję i już kiedyś sobie obiecałem ż ezalicze obie gry BEZ CHEATÓW _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 02.03.2005 21:08 Temat postu: |
|
|
no prejść te gry bez cheatów to trudne ja kodów użyłem jedynie w gta3 bo naprawde trudno jest ją bez kodów przejść ale zato Vc bez kodów mimo ze sie męczyłem |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 02.03.2005 21:11 Temat postu: :D |
|
|
Ja tam jak od razu dostałem VC, natychmiast wpisałem wszystkie możliwe kody i grałem dalej
SA to moje pierwsze gta, w którym nie użyłem kodów (chyba, że po 100% )... Wogóle przyjemniej się gra bez kodów, ale jak ktoś lubi to jego sprawa :/ Ja już się kodów oduczyłem używać i nawet jak coś przechodzę z 25 razy nie poddam się... Gram, aż przejde!
edit:
Zresztą to widać ile osób gra z kodami... Gdy przeglądałem dział "old site" znalazłem coś takiego:
Cytat: | Czy ukończyłeś GTA: Vice City?
Tak, bez problemu ( 8 ) 17%
Tak, na kodach (31) 66%
Tak, na innych save'ach (1) 2%
Tak, inaczej (2) 4%
Nie (2) 4%
Nie gram/grałem (3) 6%
|
Więcej tłumaczeń chyba nie trzeba _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 12.03.2005 12:31 Temat postu: |
|
|
hehe.. to ja taką sondę robiłem lol sam nie pamiętam.. no ale to rzeczywiście wiele tłumaczy... przynajmniej wtedy. gdy stronkę odwiedzało nie wiele osób. teraz więcej by zagłosowało i pewnie wyniki byłyby inne _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|