Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Który z nich? |
Claude |
|
0% |
[ 0 ] |
Tommy Vercetti |
|
42% |
[ 3 ] |
Carl 'CJ' Johnson |
|
57% |
[ 4 ] |
|
Wszystkich Głosów : 7 |
|
Autor |
Wiadomość |
lothronik homeboy
|
Wysłany: 28.02.2005 10:40 Temat postu: Kto? |
|
|
Zakładam ten temat, abyście wyraźili zdanie, którego bohatera, z GTA 3D, cenicie najbardziej... Chodzi mi oczywiście o sterowaną przez nas postać... Jest trzech kandydatów:
1) Claude - bohater GTA3; z natury małomówny
2) Tommy Vercetti - bohater GTA: Vice City; biznesmen i morderca największej szychy w Liberty (chyba ), spoko gość
3) Carl 'CJ' Johnson - bohater GTA: San Andreas; Ballas wymordował mu połowę rodziny, jednak on się nie poddał, szef gangu OGF i największy przestępca w San Andreas... Normalka!
No to kto waszym zdaniem powinien zostać największym gangolem Ameryki? Ja stawiam na Carl'a... Poradzi sobie w każdej sytuacji i ma brata, który mu zawsze pomoże... Aaa... I uwielbiam jego poczucie humoru!
Głosujcie! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
klausa asshole
|
Wysłany: 28.02.2005 15:07 Temat postu: |
|
|
Ja stawiam na Mik'a z Advance xD _________________ This post was automaticly generated by A.I. system called 'Jan Klausa' (a.k.a. 'klausa') in respond to the previous one.
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 28.02.2005 15:17 Temat postu: |
|
|
stawiam na tolka banana nie nooo... naturalnie tommy jak już gdzieś pisałem: nie ejstem pewien czy zakocham się w SA tak jak w VC a poza tym CJ'a jeszcze nie poznałem.. on nie poznał mnie _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 28.02.2005 15:23 Temat postu: |
|
|
Nie no, Carl nie jest taki zły Ja tam go lubie...
sdr napisał: | jak już gdzieś pisałem: nie ejstem pewien czy zakocham się w SA tak jak w VC |
E tam... VC jest malutkie Nie no... Ja pamietam jak grałem pierwszy raz u kumpla w VC... Byłem tak zachwycony, ze potem przez 2 miesiące od tej gry oderwać się nie mogłem... Ale mimo wszystko SA jest jeszcze lepsze, nie ma porównania Choć bajkowych zachodów słońca tam na pewno nie uświadczysz
klausa napisał: | Ja stawiam na Mik'a z Advance xD |
Cytat: | którego bohatera, z GTA 3D, cenicie najbardziej |
Eh... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Fala sucka
|
Wysłany: 28.02.2005 16:21 Temat postu: |
|
|
ja głosowałem na Tommiego Vercettiego bo to spoko gośc |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 28.02.2005 16:50 Temat postu: |
|
|
hm.... ja zagłosowałem na Cj bo jak narazie najwięcej go pamiętam ale to był trudny głos bo :
25% mojego głosu było na Claude ponieważ jak narazie chyba tylko on z gta 3D był w najgorszym otoczeniu w VC czy SA niebyło tak nienawidzących się gangów. Bossowie tych gangów za wszelką cenę chcieli mieć Claudego lecz gdy komuś się on niespodobał to go eliminowali np. Kartel Kolumbijski lub Triada mimo ze był on bardzo małomówny to mam wobec niego podziw bo chyba sie zgodzicie ze w Gta3 było najbardziej przestępcze środowisko
35% głosu na Tommego poniewaz zaczynając od zera stał się głównym zagrorzeniem dla tych których nielubił tj. Sonny Foreli którego Tommy nielubił a wręcz nienawidził pokonał go (zabił) i sam przejął władze nad VC tak więć Respekt dla Tommego za całokształt twórczości
40% dla Carla ''Cj'' Johnsona ponieważ sam msiał się zmagać z tym stanem SA zaczynając od tego ze był terroryzowany przez Pulaskiego i Tenpennego, Ballasów którzy wymordowali jego młodszego brata, matke i kto wie czy nie ojca. Sam załatwiał interesy w Los Santos , Na wsiach , San Fierro , pustyni, Las Venturas po to by się zemścić za zabicie matki i brata. Ma on u mnie wielki respektby oddał wszyskto by ię zemścic |
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 28.02.2005 21:42 Temat postu: |
|
|
CJ... mam okazje sie z nim zapoznawac... Mam pozyczyna PS2 |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 28.02.2005 21:59 Temat postu: :D |
|
|
abstractman napisał: | Mam pozyczyna PS2 |
O ty szczęściarzu Na pewno wiele PeCetowców, by tak chciało A od kogo pożyczyłeś? Bo mnie kumpel prosił, ale nie uległem... Nie ma tak łatwo _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 28.02.2005 22:43 Temat postu: Re: :D |
|
|
lothron(ik) napisał: | O ty szczęściarzu Na pewno wiele PeCetowców, by tak chciało |
ja bym tak nie chciał dlaczego?? bo jak bym raz w to zagrał to bym musiał już zawsze. a żeby grac zawsze to musiałbym eksterminować właściciela _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 28.02.2005 22:54 Temat postu: :D |
|
|
Tak, masz rację sdr... Gdybym nie miał konsolki ps2 i zobaczyłbym tę grę u najlepszego kumpla to przeprowadziłbym się do niego Ja nie żartuje Jest to oczywiście nierealne, biorąc pod uwagę choćby fakt, iż mój kumpel nienawdzi gta... Są różni ludzie
A co do tematu: Widzę, że nikt nie lubi Claude... Dziwne! A tak wogóle to zauważyłem, że bohater gta3 jest jedyną osobą, która... zabiła kobietę! Dobrze mówię, bo ja nie mam za dobrej pamięci?! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 28.02.2005 23:34 Temat postu: |
|
|
heh ja wiem jak to jest czekać na gta gdy na Ps2 jest a na Pc nie
Sa to moje pierwsze Gta na PS2 i wogóle pierwsza moja gra na Ps2 pamiętam jak czekałem na VC to kupowałem każda gazete by sie coś dowiedzieć a kase zbierałem już po tym jak usłyszałem o premierze VC na ps2 i w dzień premiery na PC poszedłem o 6 rano przed empik i czekałem godzine lub nawet dwie na otwarcie sklepu i jak wszedłem do niego patrze a tu nie ma VC na PC i pytam czy jest a koleś mówi ze ma przyjść po południu heh i tak byłem wkurzony ze czekałem ok 7 godzin i jak paczka przyszła to odrazu kupiłem i nawet gostek ceny nie nakleił bo dałem mu 140 zł i wyszedłem ze sklepu |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 01.03.2005 13:37 Temat postu: |
|
|
to się nazywa poświęcenie ja czekam do połowy marca tak jak cenega pisała i zamawiam preorder _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 01.03.2005 14:36 Temat postu: |
|
|
heh zostało jeszcze 100 dni które pewnie szybko miną a jak już się dorwiesz do gry to pewnie nie odejdziesz |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 01.03.2005 15:26 Temat postu: :D |
|
|
No, na pewno nie odejdzie Ja tam kupię w sklepie, nie będę żadnych preorderó robił Zresztą, idę z kumplem, więc dwie gry zejdą z półek EMPiKów naraz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 01.03.2005 17:31 Temat postu: |
|
|
Cytat: | O ty szczęściarzu Na pewno wiele PeCetowców, by tak chciało A od kogo pożyczyłeś? Bo mnie kumpel prosił, ale nie uległem... Nie ma tak łatwo |
od brata |
|
Powrót do góry |
|
|
maruch asshole
|
Wysłany: 01.03.2005 18:09 Temat postu: |
|
|
Tommy jest najlepszy xD _________________
|