Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lothronik homeboy
|
Wysłany: 23.02.2005 15:54 Temat postu: [SA] Jak werbować ziomków... |
|
|
Ten problem dotyczy baaaaardzo dużej ilości graczy... Większość osób zatrzymuje się w misji "los deperados" i za nic nie może jej przejść! Nie dlatego, że nie posiada odpowiednich umiejętności (jest to końcowa misja w grze i przy tym bardzo prosta)... Powodem jest brak wiedzy o tym, jak werbować swoich ziomali! Chcę temu zapobiec dlatego też zakładam ten temat. Wyjaśnię w nim jak dokonać tego "cudu" (tyczy się oczywiście wersji na ps2 ):
Na początku znajdź gościa należącego do twojego gangu (gruby lub szczupły facet ubrany na zielono; najlepiej szukać na tych terenach los santos należących do Ciebie). Następnie namierz go (R1) i, na krzyżaku, naciśnij strzałkę do góry... Od tej pory taki delikwent będzie za Tobą łaził i "pilnował" dopóki nie zginie lub go nie zostawisz (np. odjeżdżając daleko autem). Resztę misji opisałem w mojej solucji.
No to by było na tyle Ten text można wrzucić do działu "gangi SA" i jak maaarcel wróci to poproszę go, aby może napisał jeszcze o wojnach gangów, bo tego nam brakuje
Dziękuje za uwagę! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 23.02.2005 22:20 Temat postu: |
|
|
nie musisz zamykać tego tematu... użytkownicy mogą go komentować _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 24.02.2005 16:20 Temat postu: :D |
|
|
No właśnie tak się zastanwiałem, ale jednak go zamknąłem... Może masz rację, niech Ci będzie Sorcia...
Dodam jeszcze, że ilość kumpli jaką możesz do siebie przyłączyć jest zależna od poziomu paska "respektu". Jak go podwyższyć?! Wykonywać kolejne misje fabuły głównej i podbijać tereny wrogich gangów. To wszystko _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 24.02.2005 22:04 Temat postu: |
|
|
a ilu gostków można zwołać przy pełnym pasku respektu? _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 25.02.2005 16:36 Temat postu: :D |
|
|
Wydaje mi się, ze 7! Jestem pewien TYLKO na 95%, ponieważ ja zawsze działałem w pojedynkę! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 25.02.2005 18:28 Temat postu: |
|
|
jednak chyba fajnie miec kogoś kto cię wspiera na akcjach, np podbijanie terenów _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 25.02.2005 19:52 Temat postu: :D |
|
|
Znaczy wiesz... Uciążliwe jest brać więcej niż 3 gostków, chyba, że idziesz gdzieś blisko... Bo w jaki wóz ich pomieścisz?! Jedynym nadającym się pojazdem jest autobus, ale takie jeżdżą tylko w... Las Venturas! A poza tym... Kiedy jadąc autem osiągniesz zbyt dużą prędkość, Twój kompan wyskoczy z samochosu i się zabije (bojaźliwy jakiś :/)... Kolejnym i ostatnim minusem jest fakt, iż kiedy ziomal, którego wcześniej przyłączyłeś zginie możesz stracić troszkę respa... No, ale cóż... Twój wybór _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 25.02.2005 21:52 Temat postu: |
|
|
nieeee.... no nie gadaj że busy tylko po LV jeżdżą a z tym skakniem to mi się przypominają starsze części gta - jezdżąc taxi jak miałeś za duży damage to klienci uciekali _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 26.02.2005 11:37 Temat postu: :D |
|
|
No ja tam widziałem tylko w LV, a poza tym wogóle nigdy busem nie jeździłem... Jakoś nie miałem okazji :/
Hehe... Ja w poprzednie części nie grałem, więc nie wiem Ale z tym wyskakiwanie miałem też głupią przygodę w misji "los desperados"... Tam trzeba dowieźć trzech ziomków na "Unity Station"... No to ja werbuję trio i wsiadam do TAXI... Jadę, jadę i jadę, aż w końcu dojeżdżam na stację... Okazuje się jednak, że czerwony znacznik... ZNIKNĄŁ?! Nie wiem co się dzieje! A co się okazało?! Że jeden z ziomkó wyskoczył z auta, a trzebaa było dowieźć ich wszystkich... I przez chyba 15 minut kręciłem siępo LS i nie wiedziałem co robić :/ Bleee... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 26.02.2005 13:43 Temat postu: |
|
|
heh nieźle dobra chyba nikt nie chce komentować poradnika zamykaj _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|