Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Fala Gość
|
Wysłany: 09.02.2005 14:43 Temat postu: Zadania na 100% |
|
|
Czy będzie jeszcze jedna część poradnika z opisem zadań bonusowych , które są potrzebne do 100%?
Wiem, że jest już coś takiego, ale w tym poradniku co już jest to przydałby się ich opis.
P.S dzięki za szybkie dodanie ostatniej części solucji!! |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 09.02.2005 16:54 Temat postu: :D |
|
|
Hm... Tak, dział jest i są robione do niego poddziały, w których będzie wszystko opisane Ja sięjednak nie rozdwoję (roztroję), więc będą się one pojawiać po kolei... Poza tym jużw piątek wyjeżdżam, więc na GTAthegame.net będzie zastój jeżeli chodzi o texty o San Andreas (chyba, że adam coś zrobi, ale mówił, że nie ma czasu )... Jednak do piątku wyślę sdr'owi dział o wszystkich biznesach oraz recenzję GTA: San Andreas... CU !
P.S.: Ehhh... Zarejestruj się, bo gdybyś to zrobił wcześniej już byś miał na koncie 2 posty <a href="http://forum.sdr.thc.net.pl/profile.php?mode=register">Kliknij tutaj</a>, aby się zarejestrować! Z góry thx!
300 POST!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 10.02.2005 11:09 Temat postu: Re: Zadania na 100% |
|
|
Fala napisał: | P.S dzięki za szybkie dodanie ostatniej części solucji!! | nie ma za co a poradnik może zostanie kiedyś rozbudowany... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 10.02.2005 21:53 Temat postu: :D |
|
|
Cytat: | a poradnik może zostanie kiedyś rozbudowany... |
może? nie słuchajcie się sdr'a (żart) Poradnik zostanie NA PEWNO rozbudowany Obiecuję... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 10.02.2005 22:14 Temat postu: |
|
|
no jak obiecujesz to znaczy że tak będzie nie słuchajcie mnie _________________
*** REGULAMIN *** |