Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Piotr Mur asshole
|
Wysłany: 03.11.2005 13:53 Temat postu: GTA 3 - Problemy |
|
|
Mam problem(y) ze... znalezieniem samochodu aktywujacego misje "Multi-story mayhem". To jest druga misja terenowa na Stauton (pierwsza to "A ride in the park"). Moze ktos pamieta gdzie on byl (bo szukam i szukam i kurcze znalesc nie moge ) ? _________________ GTA - 2/6
GTA LONDON '69 - 1/4 ()
GTA LONDON '61 - X
GTA 2 - 2/3
GTA 3 - 96% (w toku)
GTA VC - 99%
GTA SA - 100% |
|
Powrót do góry |
|
|
/CJ053/ asshole
|
Wysłany: 03.11.2005 20:33 Temat postu: |
|
|
Samochód aktywujący tą misję to Stallion na parkingu. (który? cholera, nie wiem :<) Trzeba wejść do niego i wjechać nim POD parking, wysiąść i wsiąść jeszcze raz, a misja się włONczy . [misji nie przeszedłem, ale czytałem, że to (chyba) tak trzeba ] _________________ It's not a act, this is fact, this is how I'm programmed
This is me, what I'm about, this who I am motherfucker |
|
Powrót do góry |
|
|
Piotr Mur asshole
|
Wysłany: 03.11.2005 23:43 Temat postu: |
|
|
Taaa... THX... A nie wiesz moze jak mam wjechac POD parking, bo wjazd do gory - tak ale zjazd na dol - nie. _________________ GTA - 2/6
GTA LONDON '69 - 1/4 ()
GTA LONDON '61 - X
GTA 2 - 2/3
GTA 3 - 96% (w toku)
GTA VC - 99%
GTA SA - 100% |
|
Powrót do góry |
|
|
Piotr Mur asshole
|
Wysłany: 09.11.2005 13:34 Temat postu: |
|
|
hehe... przeszedlem. chamsko latwa misja, tylko glupio zrobili ze trzeba wyjechac przed wyjsc i wejsc (troche trudno na to wpasc ). (sorry ze pisze post pod postem ale chyba zrozumiecie ze to lepsze niz pisac nowy temat a tak to nikt edita by nie zauwarzyl)
Zeby nie pisac nowego tematu... mam problem z misja "Gripped!" (misja terenowa w Shoreside Vale). Tyle ze caly problem polega na tym ze nie wiem jak mam ja przejsc, bo nie wiem ktoredy mam jechac. jak ktos pamieta to prosze o pomoc . (juz wiecej nie bede na pewno w tym temacie pisal nowych problemow bo do 100% zostalo mi "Gripped!", "Paramedic" i "The Exchange" a to 3 juz kiedys przeszedlem a chce teraz przejsc jako ostatnie ) _________________ GTA - 2/6
GTA LONDON '69 - 1/4 ()
GTA LONDON '61 - X
GTA 2 - 2/3
GTA 3 - 96% (w toku)
GTA VC - 99%
GTA SA - 100% |
|
Powrót do góry |
|
|
|