Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jak myślisz, jakie państwo wygra? |
Brazylia |
|
28% |
[ 4 ] |
Anglia |
|
14% |
[ 2 ] |
Niemcy |
|
7% |
[ 1 ] |
Francja |
|
0% |
[ 0 ] |
Portugalia |
|
7% |
[ 1 ] |
Hiszpania |
|
0% |
[ 0 ] |
Polska |
|
14% |
[ 2 ] |
Azerbejdżan |
|
0% |
[ 0 ] |
Wybrzeże Kości Słoniowej |
|
14% |
[ 2 ] |
Inne! |
|
14% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 14 |
|
Autor |
Wiadomość |
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 13.10.2005 23:15 Temat postu: MS Germany 2005/2006 |
|
|
Polska ledwo co bo ledwo, ale weszła do najbliższych mistrzostw świata w niemczech... Jak obstawiacie kto je wygra? (głosujcie w ankiecie xD) Hmm... myśle o niemcach... w końcu grają w siebie... _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
Madd Dogg asshole
|
Wysłany: 14.10.2005 10:16 Temat postu: |
|
|
Wygra Wybrzeże Kości Słoniowej! To będzie całkowita niespodzianka. Gra tam naprawdę paru znakomitych piłkarzy! M. in. Didier Drogba i Kolo Toure. To będzie ogromny surprise! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
abstractman wanksta
Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 507 Skąd: 400m na N-E od Adam(a)733
|
Wysłany: 14.10.2005 11:38 Temat postu: |
|
|
w zeszlym roku przed ME mowilem, ze Grecja wygra (wszyscy sobie tych najlepszych wzieli to ja sobie tych wybralem) a jak pokonywali tych wszytkich, to wszyscy z otwartymi oczami chodzili patrzac na mnie, a jak wygrali to w ogole...
ja nigdy nie obstawiam najmocniejszych, bo uwazam, ze jest to pojscie na latwizne, wglebiam sie w druzyny i wybieram te raczej srednie
no wiec uwazam, ze w tym roku wygra Argentyna (sorry, pewnie sa w I 10. rankingu FIFA, ale niech tak bedzie) |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 14.10.2005 21:40 Temat postu: |
|
|
wygra pewnie brazylia.
edit: kto wyje.bał polskę jako faworyta? _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD
Ostatnio zmieniony przez hapeka dnia 15.10.2005 11:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 14.10.2005 23:36 Temat postu: :D |
|
|
Brazylia, po raz koeljny... Ma najlepszy skład! ;x (same 'eR') xD _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 15.10.2005 10:53 Temat postu: |
|
|
temat wyczyszczony ze spamu - nabijanie i kozaczenie w tym temacie będzie tępione (usuwanie postów) _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD
Ostatnio zmieniony przez hapeka dnia 15.10.2005 11:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 15.10.2005 10:57 Temat postu: :D |
|
|
Ja tam myślę, że Polska nie odjdzie dalej jak do 1/16... Mimo wszystko, ale na świecie są lepsze od niej drużyny - i to o wiele. xD Ja tam sam jadę na mecz grupowy do Niemiec, wiec moze moja obecność pomoże. ;o _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 15.10.2005 11:06 Temat postu: |
|
|
Może w tym roku Polska zacznie trafiać bramki wcześniej niż w ostatnim meczu w grupie x E
Temat ponownie wyczyszczony (także z mojej wypowiedzi).
Metzen, jak siedzisz cicho to siedź cicho ; f
Martin, jak się chcesz z kimś zgodzić to nie pisz posta : > _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD
Ostatnio zmieniony przez hapeka dnia 16.10.2005 12:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 15.10.2005 11:18 Temat postu: xD |
|
|
Kurde, gupia Anglia... x( A było tak blisko, już miałem nadzieję, ąz tu kontra lampard i lothronik dostał zawału... ;p _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kalafiores asshole
|
Wysłany: 15.10.2005 15:13 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Polska ledwo co bo ledwo, ale weszła do najbliższych mistrzostw świata w niemczech... |
Ledwo ledwo? Wygraliśmy 8/10 meczy, w Europie tylko 3 drużyny zdobyły od nas wiecej punktów - Holandia, Portugalia i Anglia. Tyle samo Szwecja i Chorwacja, przy czym Chorwaci mają od nas gorszy bilans bramkowy. Więc nie gadaj mi, że ledwo ledwo, bo nawet gdyby Holendrzy przegrali z Czechami, a Chorwacja wygrała z Węgrami, to i tak wywalczylibyśmy awans.
A właściwie, to czemu wszyscy nabijają sięz WKS-u? Bo ma długą nazwę? Ludzie nawet nie wiedzą, ilu piłkarzy z Wybrzeża znają - Drogba, Aruna, Kolo Toure, Bonaventure i Salomon Kalou, Yapi-Yapo, Meite, D. Cisse, czy Oliver Kapo (ci dwaj ostatni oczywiście mają też francuskie obywatelstwa). WKS więc są moimi faworytami, jeśli chodzi o zespoły z Afryki. Swoją drogą - awans wywalczyła też reprezentacja Togo, z którego pochodzi niegdysiejszy piłkarz Wisły - Lantame Ouadja, Może zobaczymy go w Niemczech? ;]
Zdobycie MŚ przez każdą inną drużynę niż Brazylia, bedzie większą lub mniejszą niespodzianką. Jako finał typuję Brazylia - WKS.
Polacy? Jeżeli nie trafimy na grupę śmierci w stylu Francja, Argentyna, Polska, WKS, to być może jakoś awans z grupy wywalczymy.
Założę się, że ponownie zawiodą Włosi, Hiszpanie pow bezproblemowym wyjściu z grupy odpadną w 1/16, najwyżej w 1/8,a Anglicy? Nie wyjdą z grupy. ;P _________________ Zawsze jest pora, na Kalafiora. |
|
Powrót do góry |
|
|
Piotr Mur asshole
|
Wysłany: 15.10.2005 17:54 Temat postu: |
|
|
Cos mi mowi ze Portugalia wygra (byle by to nie byly znowu te GLOSY! ;P).
Nie ma sie co smiac z WKS bo ten kto tak dziala nie zna sie na rzeczy. Mimo to WKS odpadnie pewnie po grupie ;P. Polska zapewne rowniez. Hiszpania dojdzie pewnie dalej ale niewiele (Wlochy tez). Francja moze cos wywalczyc, Brazylia tez moze wygrac ale raczej bedzie na 2 miejscu (lub w poblizu). Jesli chodzi o Anglie to mysle ze powinni wywalic Eriksona teraz, bo po meczu z Argentyna (towarzyski) moze byc za pozno. Moze Urugwaj gdzies wyzej sie pojawi? _________________ GTA - 2/6
GTA LONDON '69 - 1/4 ()
GTA LONDON '61 - X
GTA 2 - 2/3
GTA 3 - 96% (w toku)
GTA VC - 99%
GTA SA - 100% |
|
Powrót do góry |
|
|
|