Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
do dwóch razy sztuka? |
tak |
|
75% |
[ 3 ] |
nie |
|
25% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 4 |
|
Autor |
Wiadomość |
sdr padrino
|
Wysłany: 14.09.2005 21:47 Temat postu: October besT 2005 - podejście drugie |
|
|
jak pewnie stali bywalcy pamiętają, a może i nie w zeszłym roku mniej więcej o tej porze próbowałem zorganizować konkurs na najlepszą polską stronę dotyczącą GTA. nie wypaliło. czy sądzicie, że w tym roku są jakieś szanse?
* konkurs tylko dla "mniejszych" stron
** wiem - w tamtym roku ze względu na małe zainteresowanie pisałem że "konkurs nie dojdzie do skutku (...) nigdy" więcej, ale... (tak tylko napisałem żeby hpk nie kopał w starych postach i nie łapał mnie za słówka xD) _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 14.09.2005 21:50 Temat postu: |
|
|
Noo.. Ja nie kojarzę, bo jestem dopiero od lipca br. , ale pomysł fajny. Może nagłośnić jakos sprawę? (no, reklamy w tv to przesada, ale bilboardy... byłyby miłą odmiana od tych 'człowiek z zasadami' itp, które podobno w Polsce straszą? xDDD)) _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 14.09.2005 22:23 Temat postu: |
|
|
co ja górnik czy archeolog jestem żeby w starych rzeczach grzebac?
mi się wydaje że nie wypali. kto będzie brał udział? 3 blogi, 2 htmlowe stronki, i coś w rodzaju gtagitez? nie, dziękuję. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 14.09.2005 22:56 Temat postu: |
|
|
A moze by podejśc do tego optymistycznie? Znajdzie się kilka serwisów porządnych napewno. Fakt, są duze szanse, ze nie wypali jak każdy stwierdzi 'nie dzięki to nie ma sensu' i oleje sprawe. Może chociaż spróbować? _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 14.09.2005 23:02 Temat postu: |
|
|
gdzie ty mi wyjeżdżasz z optymizmem na początek roku szkolnego? _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 15.09.2005 00:56 Temat postu: |
|
|
Argh, pomyśl, że jak już to ja powinienem być max pesymistycznie nastawionym xD Będzie dobrze, pogadamy jak zacznie się weekend, może będzie.. optymistyczniej i coś się wymyśli xD _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 15.09.2005 13:51 Temat postu: |
|
|
optymistycznie w weekend? a co z mysla, ze za dwa dni znowu do szkoly? a co do konkursu: dla mnie moze byc - przeciez i tak nas to nic nie kosztuje, to dlaczego nie _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 15.09.2005 15:00 Temat postu: |
|
|
dobra... jeszcze oblookam jak tam z czasem bo do października zostało go naprawdę nie wiele, a przy GTG jest sporo rzeczy do zrobienia. przypuszczam że za rok spróbuję zorganizować coś takiego bo teraz raczej nie wyrobię się ze skryptami xD ale thx za opinie _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
|