Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ShawN+666+ asshole
|
Wysłany: 07.09.2005 21:05 Temat postu: |
|
|
Ja osobiście wątpie w Big Fo0ta, lecz ja i kuzyn szukamy zawzięcie wszystkiego co prawda tylko ja nie szukam BF...ale kumpel od mojego kuzyna widzial UFO na 100% lecial za OGROMNYM spodkiem i lecial od strony rzeki laczacej LV i LA (Los Angeles-Santos) w UFO barzze macie te kropki ale niestety leciał stunt-planem..ale lecial za UFO i to bylo widmno bo przeleciał przez nie i UFO ladowalo przy "Th Big Ear" i to jest w 100% prawda moj kuzyn to widzial na wlasne oczy...i co najbardziej dziwi on gral tylko dla "Fanu" i przez przypadek trafil na UFO i tak sie zagapil ze foki nie zrobił...(co prawda lekko watpie ze widzial UFO ale widzial je raczej!)
P.S UFO bylo czarne i mialo swiatelka i bylo z letsza przezroczyste!!
[/i]Edit:Cfok tak sie zagapil, ze si rozbil o satelite...ech ta nieuwaga.. |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 07.09.2005 21:21 Temat postu: |
|
|
ShawN+666+ napisał: | i to jest w 100% prawda moj kuzyn to widzial na wlasne oczy...
(...)
(co prawda lekko watpie ze widzial UFO ale widzial je raczej!)
| Ściemmaaaa :/ Jakoś nie wierzę oczom twojego kuzyna. Przykro mi. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Gosku asshole
|
Wysłany: 07.09.2005 21:27 Temat postu: |
|
|
A ja proponuje zeby ten Twój kuzyn ściągnął frapsa i nagrywał film ze spotkania trzeciego stopnia z obca cywilizacją |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaro asshole
|
Wysłany: 08.09.2005 13:35 Temat postu: |
|
|
A ja proponuje nie wciskac nam kitu.Moze jego kuzyn to AndreasCJ? xEEEE _________________ Sej oł dżii...Sej oł dżi ...Its oł dżiiii loołk hołmis,ołdżi lołk! |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 08.09.2005 17:43 Temat postu: |
|
|
niee, jego kuzyn ma oryginalne SA od wujka z ameryki. jak 50% noobów na scenie. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 08.09.2005 18:04 Temat postu: |
|
|
Nie dalibyście juz spokoju tym biednym ufoludkom? ;/ Ciagle tylko jacyś ludzie wyskakują "widziałem ufo, ale tak sie przejąłem, ze zapomniałem zrobić screena", albo "zrobiłem screena, wylaczylem kompa i poszedlem do kumpla. jak wrocilem okazalo sie, ze ojciec sformatowal dysk".
Fejkowym informacjom o UFO itepe mówimy NIE! _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
Filemoniusz asshole
|
Wysłany: 08.09.2005 18:43 Temat postu: |
|
|
Taa... a ja widzialem wielkiego różowego słonia... Naprawde, moj kuzyn widzial go na 100% xD Ja pierdole, ciekawe co programisci sa na te wszystkie ufo itp xD |
|
Powrót do góry |
|
|
ShawN+666+ asshole
|
Wysłany: 08.09.2005 18:49 Temat postu: |
|
|
Hapeka ty sie troche wymadrzasz...ja i Robert(rs) niezbyt cie lubimy i napewno wiecej ludzi tez cie nie lubi..pozatym czy JA napisalem ze widzialem UFO?? NIE!! pisolech ze to moj kuzyn widizol UFO jak cos chcesz to to jes jego GG jak chcecie to banujcie prosze nie bronia...hapeka nie mo kultury...gowniarz jeden...
P.S GG=4191193
Nie boja sie ze mie zbanuja bo mom to kas... szczerze...
Ostatnio zmieniony przez ShawN+666+ dnia 08.09.2005 18:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 08.09.2005 19:00 Temat postu: |
|
|
ShawN+666+ napisał: | napewno, pozatym | Na pewno to ty nie masz w chacie słownika
Zamykam bo niektóre dzieci przeceniają anonimowość internetu.
EDIT: Temat został wyczyszczony z ostatnich mało mądrych postów. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
|